+371 6736 5555

"Jūrmalas Pērle" dāvina praktisku dāvanu

  • Jaunajā projektā "Jūrmalas pērle", kurā dzīvokļi iegādei tiek piedāvāti par kūrortpilsētai neraksturīgi zemām cenām, 6. jūlijā no plkst. 11.00 līdz 20.00 notiks atvērto durvju diena. Ikviens apmeklētājs, kas rezervēs dzīvokli, noslēdzot līgumu līdz 10. augustam, visus ikdienā nepieciešamos komunālos pakalpojumus pirmo pusgadu saņems pilnīgi bez maksas, informē ARCO REAL ESTATE pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja aplūkot mūsdienīgā Eiropas stilā būvētu ēku un gaišos dzīvokļus, novērtēt sakopto teritoriju, kā arī iepazīt projekta zaļo apkārtni un blakus esošās izklaides un rekreācijas iespējas.

 

"Jūrmalas Pērles" apartamenti atrodas prestižā kūrorta zonā Rīgas jūras līča piekrastē. Komplekss, kura teritorija robežojas ar piejūras kāpām, sastāv no trim korpusiem ar atsevišķām ieejām: tajos atrodas 27 luksusa apartamenti platībā no 68 līdz 129 kvadrātmetriem. Apartamenti iegādei tiek piedāvāti bez iekšējas apdares, taču katram klientam ir iespēja izvēlēties sev tīkamu dizaina projektu, kuru pēc saskaņošanas var īstenot divu līdz trīs mēnešu laikā.

 

Uz mansarda stāvā ierīkotajām terasēm jaunie iemītnieki varēs baudīt tīro jūras gaisu, savukārt pagalmā, kurā ir atpūtas zona ar bērnu rotaļu laukumu, kuplo priežu ēnā būs iespēja paslēpties no karstajiem saules stariem, kā arī pavadīt laiku ģimenes lokā. “Jūrmalas pērli” ieskauj slēgta un apsargāta teritorija, bet ēkas pagrabstāvā ir ērtas mantu glabātavas un pazemes autostāvvietas.  

 

Projekta būtiska priekšrocība ir atrašanās vieta. Dažu metru attālumā esošā jūra ļaus izbaudīt peldes un atpūtu jebkurā diennakts laikā, bet netālu esošais pilsētas centrs, kā arī vairāki veikali Jūrmalas abos virzienos dos iespēju iegādāties ikdienai nepieciešamās preces. Tāpat Jūrmala ir pazīstama ar plašām atpūtas iespējām – "Līvu akvaparks", Dzintaru koncertzāle, Jomas iela, Ragakāpas dabas parks, pilsētā izvietotie tenisa korti, kā arī pludmalē esošie volejbola laukumi paredzēti ikvienam pilsētas iedzīvotājam. Ziemas periodā īpaši aktuāls būs SPA centru pakalpojumu piedāvājums, un tas Jūrmalā ir ļoti daudzveidīgs.

 

"Jūrmalas Pērle" būs īstā vieta ģimenēm ar bērniem, jo netālu atrodas bērnudārzs un vairākas izglītības iestādes. Tāpat projekta iedzīvotājiem būs pieejama ikdienā nepieciešamā infrastruktūra. Pilsētas abus galus savieno ērta sabiedriskā transporta sistēma, bet cauri visai Jūrmalai līdz pat Rīgai regulāri kursē vilciens.

 

Ar pārējām "Jūrmalas Pērles" priekšrocībām un apartamentu koncepciju var iepazīties ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv.

 


02.07.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu