+371 6736 5555

“Hipotekārajam piknikam” sagatavoti dāsni īpašie piedāvājumi

  • “Swedbank” rīkotajā “Hipotekārajā piknikā”, kas norisināsies 2. augustā Balasta dambī 15, Rīgā, ARCO REAL ESTATE pasākuma apmeklētājus ne vien konsultēs par mājokļu iegādi, bet arī nodrošinās ar jauno projektu attīstītāju sagatavotiem īpašajiem piedāvājumiem, informē uzņēmuma pārdošanas vadītāja Ieva Jansone.


“Lai saņemtu attīstītāju sarūpētās dāvanas un atlaides, interesentiem jāapmeklē pasākums, jāreģistrējas ARCO REAL ESTATE stendā un līdz noteiktam laikam jānoformē darījums,” skaidro I. Jansone.

 

Jaunā projekta “Bišumuiža” attīstītājs “EfTEN Capital” ikvienam, kas apmeklēs “Hipotekāro pikniku” un līdz šī gada 31. augustam rezervēs dzīvokli Pārdaugavas jaunajā projektā Komētas ielā, autostāvvietu piedāvās iegādāties par puscenu. Šāda atlaide attieksies uz Bauskas ielas stāvvietām.

 

Savukārt “Estera Development” attīstītajos projektos - “Liepziedi” un “Tuvidi” - noformējot darījumu līdz 2. septembrim, jaunais īpašnieks iegūs dāvanu karti 300 eiro vērtībā tūrisma un aktīvas atpūtas preču veikalu tīklā.

 

Jauno projektu īpašie piedāvājumi izstrādāti, ņemot vērā katra projekta specifiku: “Bišumuižā” ar 50 % atlaidi tiks piedāvāta iespēja iegādāties autostāvvietu, jo projekts atrodas pilsētas daļā ar labi attīstītu sabiedriskā transporta infrastruktūru, tikmēr “Liepziedos” un “Tuvidos”, ņemot vērā dabas klātbūtni un rekreācijas iespējas, tiks gādāts par aktīvu atpūtu, jaunajiem īpašniekiem paredzot dāvanu karti specializētā veikalu tīklā.

 

“Hipotekārais pikniks”, kā ierasts, vienuviet pulcēs nozares profesionāļus, kas apmeklētājus informēs par aktualitātēm un konsultēs ar jomu saistītos jautājumos. Pasākums notiks Daugavmalā pie “Swedbank” galvenās ēkas no pulksten 12.00 līdz 18.00, precizē I. Jansone.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs


24.07.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 65 m2
Rīga, Centrs
630 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu