+371 6736 5555

"Estera Development" turpina veiksmīgi attīstīt savu darbību Latvijas tirgū

  • Nekustamo īpašumu attīstītājs no Igaunijas "Estera Development" neapstājas pie līdz šim paveiktā un turpina veiksmīgi attīstīt savu darbību Latvijas nekustamo īpašumu tirgū. Par šī brīža sasniegumiem un nākotnē iecerēto stāsta "Estera Development" īpašnieki - Aadu Oja un Ulo Adamsons.


Kāds ir līdzšinējais "Estera Development" sniegums Latvijas nekustamā īpašuma tirgū?

 

U. A.: Redzot potenciālu Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, savu darbību šeit nolēmām uzsākt pirms diviem gadiem – 2016. gadā. Pēdējo divu gadu laikā esam realizējuši savus pirmos divus attīstības projektus. Viens no tiem ir Rīgā pieejamākais dzīvokļu projekts blakus rīdzinieku iecienītākajai atpūtas vietai Mežaparkam – LIEPZIEDI. Līdz šim esam attīstījuši projekta pirmo kārtu, taču drīz tiks uzsākta arī nākamās kārtas būvniecība. Otrajā mūsu projektā TUVIDI, Baložos, esam ņēmuši vērā LIEPZIEDI attīstības procesa laikā gūto pieredzi un pozitīvās atsauksmes no iedzīvotājiem.

A. O.: Līdzīgi kā LIEPZIEDI, arī šo projektu raksturo ne tikai pieejamās dzīvokļu cenas un funkcionāli telpu plānojumi, bet arī dabas klātesamība un vienlaikus stratēģiski izdevīgā atrašanās vieta - 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra. 
Abi šie projekti ir guvuši manāmu atzinību starp Latvijas pircējiem. Fokusējoties uz vietējiem iedzīvotājiem, cena un funkcionalitāte ir ļoti būtiski faktori, tādēļ saprotam, ka mūsu dārgākajiem dzīvokļiem jāiekļaujas 100 tūkstošu eiro robežās. Esam priecīgi redzēt, ka mūsu koncepcija par pārdomātas funkcionalitātes ekonomiskās klases dzīvokļiem nepārprotami darbojas. Tas dod mums pārliecību turpināt projektu attīstību Latvijas tirgū un palielina atbalstu no mūsu sadarbības partneru un investoru puses. 

Lūdzu, raksturojiet sava pirmā dzīvokļu projekta LIEPZIEDI līdzšinējo attīstību.

 

A. O.: Esam ļoti gandarīti par paveikto LIEPZIEDU pirmās kārtas attīstībā. No tehniskā skata punkta, šis bija diezgan sarežģīts process, taču neskatoties uz to – visu izdevās veiksmīgi īstenot. Par to sakām "paldies" visiem iesaistītajiem partneriem, tostarp arī mārketinga un pārdošanas jomās. Viņu darbs ir bijis nenovērtējama LIEPZIEDU panākumu sastāvdaļa. Šobrīd ir pārdoti vairāk kā 85% dzīvokļu, tādēļ straujiem, taču rūpīgi pārdomātiem soļiem, esam gatavi sākt attīstības nākamo posmu jeb LIEPZIEDI 2 attīstību. 

 

Kad Jūs plānojiet uzsākt LIEPZIEDI 2 attīstību?

 

U. A.: Plānojam uzsākt LIEPZIEDI 2 būvniecības un pārdošanas procesus 2018. gada rudenī un šobrīd esam aktīvā un aizraujošā projektēšanas un plānošanas posmā. Plānojam, ka ēkas sešos stāvos būs 167 dzīvokļi ar funkcionāli izplānotām telpām platībās no 26 līdz 77 kvadrātmetriem.

 

Vai LIEPZIEDI 2 ieviesīsiet kādas būtiskas atšķirības no pirmās ēkas?

 

U. A. : Esam nolēmuši sekot tai pašai koncepcijai, kuru īstenojām LIEPZIEDU pirmās kārtas attīstībā, protams, ņemot vērā gūto pieredzi un veicot uzlabojumus tur, kur saskatām to nepieciešamību. Mums ir svarīgi nodrošināt klientiem pieejamu cenu, saglabājot augstus kvalitātes standartus ikvienā mūsu projektā. Pieturoties pie pirmās ēkas attīstības pamatprincipiem, arī LIEPZIEDI 2 attīstībā īpašu uzmanību pievērsīsim pārdomātu un augstas kvalitātes materiālu izmantošanai.

Kādi ir "Estera Development" tālākie attīstības plāni nekustamo īpašumu tirgū Latvijā?

A. O.
: Mēs turpinām attīstīt un paplašināt savu darbību Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, vienlaikus turpinot piedāvāt augstas kvalitātes dzīvojamās telpas par vietējiem iedzīvotājiem pievilcīgu cenu.  Šobrīd papildu LIEPZIEDI un TUVIDI attīstībai ir vairāki jauni projekti, kurus plānojam ieviest Latvijas tirgū jau tuvākajā nākotnē. 


U. A. : Nelielam ieskatam varam minēt dažus no tiem – DIENVIDU PAKAVS 3 (220 dzīvokļi Ziepniekkalnā) un MĀKOŅKALNS (800 dzīvokļi Valdlaučos, Ķekavā). Turpmāko gadu perspektīvā esam iecerējuši attīstīt vairāk kā 2000 dzīvokļus Rīgā un tās apkārtnē. Ticam, ka esošie un potenciālie klienti augstu novērtēs mūsu pieeju dzīvokļu projektu attīstīšanā Latvijā.

 


06.06.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu