+371 6736 5555

Atvērto durvju diena TUVIDOS pēc projekta nodošanas ekspluatācijā

  • Ķekavas novada Baložos daudzdzīvokļu projektā TUVIDI 15. septembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00 notiks atvērto durvju diena. Pasākuma laikā jauno projektu apmeklētājiem prezentēs ARCO REAL ESTATE pārdošanas speciālistu komanda, tikmēr par ēkas uzturēšanu stāstīs apsaimniekošanas uzņēmums “Civinity”, savukārt banku pārstāvji konsultēs par hipotekārās kreditēšanas iespējām, tostarp par valsts atbalsta programmu ALTUM.


Kopš šī gada sākuma, kad tika uzsākta jaunā projekta TUVIDI dzīvokļu tirdzniecība, rezervēta jau trešā daļa no visiem dzīvokļiem. Šāda interese skaidri norāda, ka ARCO REAL ESTATE klienti labprāt izvēlas dzīvi ārpus trokšņainās galvaspilsētas tuvāk dabai, kā arī novērtē TUVIDU dzīvokļu mūsdienīgos un funkcionālos plānojumus. Gaišie, mājīgie divu un trīs istabu dzīvokļi platībā no 53 līdz 75 kvadrātmetriem atrodas klusā vietā meža ielokā – vien 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra. Tajos jaunie īpašnieki var sākt dzīvot jau tagad, uzsver ARCO REAL ESTATE pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

TUVIDI ir “Estera Development” attīstīts daudzdzīvokļu projekts, kuru raksturo efektīvs telpu plānojums un pieejamas cenas. Izanalizējot nekustamo īpašumu tirgus piedāvājumu, TUVIDUS pamatoti var dēvēt par Rīgas apkārtnes pieejamāko jauno projektu, ko pilsētas attīstītās infrastruktūras dēļ iecienījušas gan jaunās ģimenes, gan seniori.

 

Abas TUVIDU ēkas no vienas puses ieskauj bagātīgs priežu mežs, bet no otras – privātmāju ciemats ar ainaviskiem skatiem, kas paveras no jaunā projekta balkoniem un plašajām terasēm augšstāvos. Blakus atrodas vidusskola un bērnudārzs, bet 2020. gadā pie vidusskolas tiks ierīkots āra sporta laukums, kas paplašinās vietējo iedzīvotāju iespējas piekopt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Īsas pastaigas attālumā pieejams viss ikdienā nepieciešamais – pārtikas un sadzīves preču veikali, kafejnīcas, aptieka, doktorāts, kultūras nams, kā arī bibliotēka.

 

"Līdz ar TUVIDU nodošanu ekspluatācijā Baložu projektam piešķirta jauna adrese – Mežaparka iela 1 un 3 –, tomēr to joprojām varēs sasniegt, navigācijā ierakstot iepriekšējo adresi, proti, Skolas ielu 10 vai 16,” precizē ARCO REAL ESTATE pārstāve.

 

Plašāka informācija par daudzdzīvokļu projektu TUVIDI pieejama projekta vietnē www.tuvidi.lv, kā arī ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/tuvidi.

 

 


04.09.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu