+371 6736 5555

Atvērto durvju diena BIŠUMUIŽĀ: apsaimniekošana pusgadu bez maksas

  • Rīgas jaunajā projektā BIŠUMUIŽA, kas atrodas Komētas ielā, sestdien, 29. septembrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 norisināsies atvērto durvju diena. Ikviens tās apmeklētājs, reģistrējoties pasākumā un mēneša laikā noslēdzot līgumu par mājokļa rezervāciju, tiks atbrīvots no apsaimniekošanas maksas pusgada garumā, informē ARCO REAL ESTATE nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Pasākuma laikā būs iespēja ne tikai saņemt kompetentu speciālistu – nekustamo īpašumu aģentu un banku pārstāvju – konsultācijas, bet arī iepazīt jauno projektu pabeigtā stadijā.

 

Gādājot par BIŠUMUIŽAS iemītnieku ērtībām un dzīvokļu vizuālo pievilcību, jaunā projekta attīstītājs “EfTEN Capital” jaunajiem īpašniekiem sagatavojis īpašu piedāvājumu – interjera un dizaina priekšmetu tematiskā kvartāla “DECCO CENTRS” klienta karti, kas vairāk nekā 20 dažādos salonveikalos paredz atlaides līdz pat 25 procentiem.

 

Projektam ir tikai četri stāvi, ap jaunbūvēm ir sakārtota un mūsdienu prasībām atbilstoša teritorija, kuras apkārtni papildina attīstīta infrastruktūra ar tirdzniecības centriem, sabiedrisko transportu un dažādām izklaides iespējām. BIŠUMUIŽU raksturo vairākas priekšrocības: neraksturīgi augsti griesti, funkcionāli dzīvokļu plānojumi, gaišas un plašas kāpņu telpas, plašas virszemes autostāvvietas, kā arī zaļa un klusa apkārtne. Ēkā ir 14 dzīvokļi, kuros siltumu nodrošinās jaudīgi gāzes apkures katli, tikmēr skandināvu sendviča tipa paneļi uzturēs siltumu ilgāk.

 

BIŠUMUIŽA būs lieliska vieta arī ģimenēm ar bērniem, jo ap astoņām jaunām dzīvojamām mājām veidojas atpūtas un bērnu spēļu laukumi, savukārt apkārtnē ir izteikts kāpu reljefs ar priežu un bērzu audzi, kur varēs izbaudīt pastaigas un relaksēties no dinamiskās ikdienas.

 

“BIŠUMUIŽĀ jaunie iemītnieki jutīsies komfortablāk nekā daudzstāvu namos, bet iztērēs mazāk nekā par privātmāju,” atklāj I. Jansone.

 

Plašāka informācija par BIŠUMUIŽAS priekšrocībām un tehnisko pusi pieejama projekta vietnē www.bisumuiza.lv un ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/bisumuiza.


20.09.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 5 st., 53 m2
Rīga, Teika
69 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu