+371 6736 5555

Atvērto durvju dienā autostāvvieta BIŠUMUIŽĀ par īpašu cenu

  • Jaunajā projektā BIŠUMUIŽA, kas atrodas Komētas ielā, sestdien, 12. maijā, no plkst. 11.00 līdz 16.00 norisināsies atvērto durvju diena, kuras ietvaros apmeklētājus par projektu konsultēs kompetenta pārdošanas komanda, bet par hipotekārās kreditēšanas un programmas ALTUM niansēm stāstīs banku pārstāvji. Turklāt ikviens apmeklētājs, kas līdz šī gada 1. jūnijam rezervēs dzīvokli, autostāvvietu varēs iegādāties par puscenu*, informē ARCO REAL ESTATE pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


BIŠUMUIŽU raksturo ne vien augsta kvalitāte, ko ekonomiskā segmenta mājokļu starpā pamatoti raksturo piešķirtā premium zīme, bet arī izdevīgā atrašanās vieta pie Pārdaugavas maģistrāļu – Bauskas un Mūkusalas ielas – krustojuma. Atrodoties dinamiskā un attīstītas infrastruktūras vidē, BIŠUMUIŽAS mazstāvu apbūve vienlaicīgi saglabā klusu, nošķirtu un nelielam ciematam atbilstošu aura, kur var ērti un ātri patverties no ikdienas steigas un pilsētas trokšņa.

 

"Iegādājoties mājokli, jaunais īpašnieks bieži vien "pērk" arī apkārtni – vidi, tās sniegtās priekšrocības, pastaigu vietu, autostāvvietu un pat skatu pa logu. No šāda skatpunkta raugoties, BIŠUMUIŽA ir pircēja labākā izvēle, kas apvieno gan ēku augsto kvalitāti un dzīvokļu funkcionālos plānojumus, gan arī nemateriālas lietas," projekta priekšrocības komentē I. Jansone.

 

Salīdzinot ar citiem minētā segmenta Rīgas jaunajiem projektiem, iezīmējas būtiskas atšķirības, kas citu starpā izceļ BIŠUMUIŽU: ēkā ir tikai 14 dzīvokļi, kuros ir neraksturīgi augsti griesti un ievērojami lielāki logi (par 37 %) – vērsti uz divām debespusēm, nodrošinot telpas ar papildu gaismu ilgāku laiku. Tāpat svarīgi uzsvērt, ka siltumu ēkās ražo gāzes apkures katli, bet to uzturēšanu telpās nodrošina mūsdienīgi skandināvu sendviča tipa paneļi, kas sastāv no divām betona kārtām un siltinājuma starp tām. Ēku plašajās kāpņutelpās iedzīvotāju ērtībām ierīkoti ietilpīgi lifti.

 

Jaunā projekta BIŠUMUIŽA jauno kārtu plānots nodot ekspluatācijā šī gada vasarā, tādēļ maijs ir piemērots laiks jaunas dzīvesvietas apskatei. Apmeklētājiem klātienē būs iespēja aplūkot mājīgi iekārtoto paraugdzīvokli un novērtēt apdarē izmantoto materiālu kvalitāti, bet jau tagad apskatei pieejama projekta 360 grādu tūre (bit.ly/Bisumuiza_360), informē ARCO REAL ESTATE pārstāve.

 

Plašāka informācija par BIŠUMUIŽAS priekšrocībām un tehnisko pusi pieejama ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/bisumuiza.

 

Projekta būvniecību finansē SWEDBANK.

 

 

* Atlaide attiecas uz Bauskas ielas stāvvietām.


03.05.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu