+371 6736 5555

ARCO REAL ESTATE gatavojas datu drošības regulas ieviešanai

  • ARCO REAL ESTATE valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits 16. aprīlī notikušajā uzņēmuma darbinieku kopsapulcē informēja kolēģus par gaidāmajām pārmaiņām, kas tiks ieviestas uzņēmuma informācijas apritē saskaņā ar Eiropas Savienības (ES) Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasībām.


Līdz šim uzņēmuma ARCO REAL ESTATE personas datu drošības politika tika īstenota, strikti ievērojot visas Latvijas normatīvo aktu prasības, bet jau no šī gada 25. maija, kad Latvijā tiks piemērota jaunā regula, aizstājot ES dalībvalstu nacionālos tiesību aktus, uzņēmumā datu drošība tiks pakļauta jaunām prasībām.

 

Sapulces laikā uzņēmuma darbiniekiem tika prezentēts regulas ieviešanas plāns un apspriesti tehniska rakstura jautājumi par datu glabāšanu, piekļuves un izmantošanas tiesībām, kā arī dokumentu apriti.

 

Kā norādīja uzņēmuma vadītājs, šobrīd ARCO REAL ESTATE kopā ar citiem Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas (LANĪDA) biedriem izstrādā vadlīnijas, lai nozarē praktizējošiem uzņēmumiem atvieglotu regulas ieviešanu un tādējādi nodrošinātu datu drošību darījumos ar nekustamiem īpašumiem.

 


16.04.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu