+371 6736 5555

Baložu jaunais projekts TUVIDI nodots ekspluatācijā

  • Ķekavas novada Baložos 20. jūlijā ekspluatācijā nodots jaunais daudzdzīvokļu projekts TUVIDI, ko attīsta igauņu uzņēmums “Estera Development”. Līdz ar projekta celtniecības darbu pabeigšanu TUVIDOS ģimenes varēs sākt dzīvot jau šoruden, informē ARCO REAL ESTATE pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Daudzdzīvokļu projekts TUVIDI, ko raksturo moderni un funkcionāli divu un trīs istabu dzīvokļi, atzinību starp vietējiem pircējiem ieguva salīdzinoši īsā laikā. Pēc nepabeigta objekta iegādes no iepriekšējā īpašnieka pērn veiksmīgi tika atsākta projekta attīstīšana, turklāt TUVIDU būvniecības laikā tika ņemta vērā citā projektā – LIEPZIEDOS – gūtā pieredze, kā arī pozitīvās atsauksmes no iedzīvotājiem.

 

Būtiskas izmaiņas skārušas arī jaunā projekta atrašanās vietas adresi, jo pašvaldība, veicot izmaiņas pilsētplānošanā, nomainīja TUVIDU adresi no Skolas ielas uz Mežaparka ielu. I. Jansone adreses maiņu komentē tā: “Turpmāk jaunais projekts atradīsies ielā ar viegli iegaumējamu un, galvenais, ļoti atbilstošu nosaukumu, jo TUVIDUS ieskauj skaists mežs ar pastaigu celiņiem, un to pamatoti var dēvēt par mežaparku.”

 

Projekta būtiska priekšrocība ir tieši atrašanās vieta, jo tā apkārtnē ir dabiski veidojusies un zaļa vide, kas būs īpaši piemērota veselīgām pastaigām un sportiskām aktivitātēm. Turklāt novada iedzīvotājiem lielisku iespēju nodarboties ar sportu sniegs jaunais vidusskolas sporta laukums, ko plānots atklāt 2020. gadā.

 

TUVIDU stratēģiski izdevīgā atrašanās vieta blakus izglītības iestādēm ir būtisks faktors lēmuma pieņemšanā par to, kur audzināt savu atvasi. Ģimenēm, izvēloties jauno dzīvesvietu, ir svarīgi, lai bērnudārzs un skola būtu ātri un ērti sasniedzami. Topošajiem TUVIDU iedzīvotājiem par to nebūs jāuztraucas, jo izglītības iestādes atrodas pāris soļu attālumā.

 

TUVIDU dzīvokļu interjers ir pārdomāts visās niansēs: tas veidots gaišs un mājīgs, ļaujot telpās justies brīvi un ērti. Izvēlētie apdares materiāli un krāsu toņu salikumi rada mūsdienīgu vidi, ko var papildināt ar jebkura stila mēbelēm, aizkariem un citiem interjera elementiem, radot sev atbilstošu un piemērotu dzīves telpu.

 

Ar pārējām jaunā projekta priekšrocībām var iepazīties ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/tuvidi.

 

TUVIDU kontaktinformācija

 

 

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs


27.07.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 2 no 8 st., 27 m2
Rīga, Centrs
80 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu