+371 6736 5555

Oktobrī LIEPZIEDOS notiks atvērto durvju dienu maratons

  • Jaunajā projektā LIEPZIEDI, kas atrodas blakus Mežaparkam Briežu ielā 7a, Rīgā, katrā oktobra svētdienā norisināsies atvērto durvju dienas “Liepziedu svētdienas”, ko rīkos ARCO REAL ESTATE, informē uzņēmuma pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Atvērto durvju dienas piecas oktobra svētdienas pēc kārtas notiks no plkst. 11.00 līdz 15.00. To laikā interesentiem būs iespēja apskatīt dzīvokļus, uzzināt detalizētu informāciju par "Estera Development" attīstītā daudzdzīvokļu projekta tehnisko pusi un klātienē pārliecināties par apkārtnes sniegtajām priekšrocībām. Uz pasākuma apmeklētāju jautājumiem izsmeļoši atbildēs ARCO REAL ESTATE nekustamo īpašumu aģenti.

 

“Atvērto durvju dienu pasākumus labprāt apmeklē tie, kas meklē jaunu dzīvesvietu un kam ikdienā trūkst laika, lai vienotos par konkrētu objekta apskates laiku. Šī iemesla dēļ ARCO REAL ESTATE LIEPZIEDU durvis interesentiem vērs vaļā visās oktobra svētdienās. Tāpat gaidīsim tos cilvēkus, kuri mājokļa iegādi vēl tikai apsver un kas šobrīd vēlas iepazīties ar tirgū esošiem piedāvājumiem,” skaidro I. Jansone.  

 

LIEPZIEDU dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari, tos raksturo moderns dizains un augsta telpu funkcionalitāte. Katra jaunā mājokļa iekšējā apdarē iekļauts dabīgais ozolkoka parkets, augstas kvalitātes santehnika un elektriskās iekārtas. Ēka atbilst augstākajiem energoefektivitātes standartiem, ko apliecina iegūtais B klases energosertifikāts, kas nozīmē, ka apkures sezonā par apkuri būs jāmaksā mazāk.

 

Pievilcīgas cenas, praktiski dzīvokļu plānojumi, daudzveidīgas platības LIEPZIEDUS padara par pieejamāko jauno projektu Rīgā. Iepazīties ar LIEPZIEDU priekšrocībām un apskatīt brīvos dzīvokļus var projekta mājas lapā www.liepziedi.lv un ARCO REAL ESTATE jauno projektu sadaļā www.arcoreal.lv/jaunieprojekti.

 

Dzīvokļu pārdošanu nodrošina ARCO REAL ESTATE.

 

Preses relīzi sagatavoja

ARCO REAL ESTATE

mārketinga vadītājs

Dainis Guks


22.09.2017.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu