+371 6736 5555

"Liepziedos" atvērto durvju dienā ģimenes stādīs kokus

  • Jaunajā projektā Liepziedi, kas atrodas Briežu ielā 7a, Rīgā, sestdien, 20. maijā, no plkst. 11.00 līdz 17.00 ARCO REAL ESTATE rīkos atvērto durvju dienu, kuras ietvaros apmeklētājiem klātienē būs iespēja aplūkot dažādu platību un plānojumu dzīvokļus, pārliecināties par augstvērtīgo apdari un interjera dizainu, kā arī uzzināt par projekta daudzveidīgajām priekšrocībām. Tikmēr ģimenes, kas jau iegādājušās mājokli Liepziedos, tiks aicinātas uz kopīgu pagalma apzaļumošanu - koku stādīšanu.


Atvērto durvju dienas laikā divos demo dzīvokļos interesentiem būs iespēja iejusties Liepziedu iedzīvotāju lomā, kā arī izbaudīt Mežaparka un Ķīšezera ainaviskos skatus no ēkas augstākajiem stāviem. Pasākuma mazākie apmeklētāji varēs pavadīt laiku spēļu laukumā, bet par atmosfēru visas dienas garumā rūpēsies ģitārists Andrejs Vasiļjevs. Uz apmeklētāju jautājumiem par jauno daudzdzīvokļu projektu izsmeļoši atbildēs ARCO REAL ESTATE speciālisti, savukārt par kreditēšanas iespējām informēs vairāku banku pārstāvji, norāda uzņēmuma pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

Mūsdienīgajam projektam Liepziedi ir seši stāvi, kuros iekārtoti 1 – 4 istabu dzīvokļi platībā no 23 līdz 71 kvadrātmetriem. Ēka ir būvēta, ievērojot augstus energoefektivitātes standartus, kas nodrošina nelielas komunālās un uzturēšanas izmaksas. Rezervācijai un iegādei tiek piedāvāti mājokļi ar pilnu iekšējo apdari.

 

“Pieņemamas cenas, praktiski dzīvokļu plānojumi un daudzveidīgas platības Liepziedus padara par pieejamāko jauno projektu Rīgā, tādēļ apmeklējiet atvērto durvju dienu un, nesteidzīgi baudot liepziedu tēju, izvēlieties savu jauno dzīvesvietu!” aicina ARCO REAL ESTATE pārstāve.

 

Detalizētāka informācija par uzņēmuma Estera Development attīstīto jauno projektu Liepziedi lasāma projekta mājas lapā www.liepziedi.lv vai ARCO REAL ESTATE, kas nodrošina dzīvokļu pārdošanu, mājas lapā – www.arcoreal.lv/liepziedi.

 

 

Preses relīzi sagatavoja

ARCO REAL ESTATE

mārketinga vadītājs

Dainis Guks


10.05.2017.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu