+371 6736 5555

Jaunais projekts LIEPZIEDI saņem starptautisku balvu

  • Starptautiskās nekustamo īpašumu federācijas (FIABCI) un Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācijas (LANĪDA) rīkotajā ikgadējā forumā “Baltic Real Estate Development Forum”, kas Rīgā notika no 25. līdz 26. septembrim, jaunais daudzdzīvokļu projekts LIEPZIEDI saņēma prestižo Baltic Prix D`Excellence balvu nominācijā “Labākais jaunais projekts pilsētvidē”.


Projekta pārdošanu īstenojošā uzņēmuma ARCO REAL ESTATE valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits norāda, ka balvas saņemšana ir liels pagodinājums un skaidrs apliecinājums tam, ka kvalitāte un funkcionalitāte, izvēloties labāko jauno projektu, joprojām ir noteicošais faktors.

 

LIEPZIEDU attīstītājam "Estera Development" šis ir pirmais daudzdzīvokļu projekts Rīgā, kam dažādās Rīgas apkaimēs sekos vairāki citi. Kopš attīstītājs ir pārņēmis šo projektu savā vadībā, tajā tiek ievēroti stingri kvalitātes kritēriji. “Estera Development” rūp LIEPZIEDU jauno iedzīvotāju ērtības un apmierinātība ar nopirkto mājokli, tāpēc no būvniekiem tiek prasīts rūpīgi ievērot Igaunijai raksturīgos kvalitātes standartus arī ekonomiskās klases projektos, skaidro A. Šmits.

 

LIEPZIEDI ir pieejamākais jaunais projekts Rīgā ar praktiskiem dzīvokļu plānojumiem platībā no 23,3 līdz 71,3 kvadrātmetriem. LIEPZIEDU izdevīgā atrašanās vieta - Ķīšezera un Mežaparka tuvumā – piedāvā daudzveidīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas. Daudzdzīvokļu projekts atrodas vien 15 minūšu gājiena attālumā no Mežaparka lielās estrādes, kamēr Rīgas centrs tikpat īsā laikā sasniedzams ar transportu.

 

Ēka ir būvēta, ievērojot augstus energoefektivitātes standartus, kas nodrošina nelielas komunālās un uzturēšanas izmaksas. Katra dzīvokļa iekšējā apdarē izmantoti augstas kvalitātes apdares materiāli, santehnika un elektriskās iekārtas. Rūpējoties par LIEPZIEDU iedzīvotāju ērtībām, pagalmā ierīkots bērnu rotaļu laukums, bet ēkas pagrabstāvā – autostāvvieta ar velosipēdu novietni un mantu noliktavu.

 

Plašāka informācija par LIEPZIEDIEM atrodamas projekta mājas lapā www.liepziedi.lv un ARCO REAL ESTATE jauno projektu sadaļā – www.arcoreal.lv/jaunieprojekti.

 

 

 

Preses relīzi sagatavoja

ARCO REAL ESTATE

mārketinga vadītājs

Dainis Guks


28.09.2017.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu