+371 6736 5555

Atvērto durvju diena: dzīvokļi kūrortā par mikrorajonu mājokļu cenām

  • Saulkrastu centrā esošā projektā Liepas Nams, kas atrodas Liepu ielā 1a jeb 400 metru attālumā no apmeklētāju iecienītas pludmales, sestdien – 17. jūnijā – no plkst. 11.00 līdz 17.00 norisināsies ARCO REAL ESTATE rīkota atvērto durvju diena. Pasākuma laikā apmeklētājiem klātienē būs iespēja pārliecināties par projekta unikālo atrašanās vietu blakus jūrai, īpaši izdevīgo mājokļu cenu piedāvājumu un no Swedbank speciālista uzzināt par hipotekārās kreditēšanas nosacījumiem, informē uzņēmuma pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


“Pielāgojot piedāvājumu esošai tirgus situācijai un vietējo iedzīvotāju pirktspējai, projekta Liepas Nams brīvajiem dzīvokļiem cenas tika samazinātas līdz pat 30 %, un šobrīd tās svārstās no 833 līdz 1063 EUR/m², rēķinot pēc kopējās platības, un no 1004 līdz 1469 EUR/m², aprēķinam izmantojot dzīvojamo platību,” skaidro Hiponia Nodrošinājuma realizācijas daļas vadītāja Santa Blūma. Tāpat Hiponia pārstāve norāda, ka “atvērto durvju dienas apmeklētājiem, kas laika periodā no 17. jūnija līdz 31. augustam iegādāsies mājokli Liepas Namā, tiks pasniegta īpaša dāvana – velosipēds Ērenpreiss Finch”.

 

Liepas Nams ir mūsdienīgs četrstāvu projekts ar mansarda stāvu, no kura panorāmas tipa logiem paveras ainaviski skati uz jūru un Saulkrastu košajām ainavām. ARCO REAL ESTATE iegādei piedāvā vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļus kopējā platībā no 53 līdz 183 m². Mājokļiem ir raksturīgi funkcionāli plānojumi, gaišas telpas un pabeigta iekšējā apdare. Projekta priekšrocības papildina būtiskas nianses: augsti griesti, terases, slēdzamas kāpņu telpas, diennakts dežurants, videonovērošana un lifts. Liepas Namā ierīkota lokāla gāzes apkure.

 

Projekta teritorija ir nožogota, tās pagalmā labiekārtots bērnu rotaļu laukums. Nodrošinātas arī autobraucēju ērtības - spēkratiem paredzētas stāvvietas gan pie ēkas, gan tās pagrabstāvā. Īsas pastaigas attālumā atrodas viss nepieciešamais kvalitatīvai ikdienas dzīvei – veikali, izglītības un ārstniecības iestādes, sabiedriskais transports un Zilā Karoga pludmale, kurā paredzētas daudzveidīgas atpūtas un izklaides iespējas. Lai nokļūtu līdz Rīgai, nepieciešams tikai 35 minūšu ilgs un patīkams brauciens ar automašīnu.

 

“Projektā atlikusi un iegādei tiek piedāvāta vien ceturtā daļa no dzīvokļu kopskaita, tādēļ apmeklējiet atvērto durvju dienas pasākumu un izvēlieties savu dzīvokli kūrortā par mikrorajonu mājokļu cenu!” aicina ARCO REAL ESTATE pārstāve Ieva Jansone.

 

Detalizētāka informācija par atvērto durvju dienu un akcijas noteikumiem pieejama ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/liepasnams. Uz tikšanos Latvijas saulainākās pilsētas mūsdienīgajā projektā Liepas Nams!

 

Preses relīzi sagatavoja

ARCO REAL ESTATE

mārketinga vadītājs

Dainis Guks


12.06.2017.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu