+371 6736 5555

ARCO REAL ESTATE atzinīgi vērtē jauno projektu Trebū Home

  • ARCO REAL ESTATE pārstāvji, turpinot sekot aktualitātēm Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, 20. jūnijā piedalījās jauno projektu attīstītāja AFI Europe svinīgajā ceremonijā, kuras laikā daudzdzīvokļu namu projekta Trebū Home pamatos tika iebūvēta laika kapsula.


“Jaunais daudzdzīvokļu projekts ir unikāla un kvalitatīva mājvieta. Šeit katram būs prieks atgriezties, jo pieejamie dzīvokļi ir plaši, ar pārdomātu plānojumu, papildināti ar moderniem apdares materiāliem. Apkārtējā vide ir piemērota gan bērniem, gan arī tiem, kuri vēlēsies sportiskas aktivitātes – viņu rīcībā būs rotaļu laukumi un aktīvās atpūtas zonas. Esmu pārliecināta, ka Trebū Home projekts ieintriģēs jebkuru jauno īpašuma pircēju un dzīvokļa iegāde sniegs lielisku gandarījuma sajūtu,” projektu atzinīgi vērtē ARCO REAL ESTATE nekustamo īpašumu aģente Guna Jaško.

 

Projekts, kas atrodas starp Lubānas, Salnas un Kupriču ielām ir jauns un mūsdienīgs dzīvojamās vides koncepts Rīgā, kas veidots, apvienojot visu nepieciešamo labai un ērtai dzīvošanai. Tas tapis, Latvijas vadošajiem arhitektu birojiem - Arhis arhitekti un Mark arhitekti - sadarbojoties ar Izraēlas arhitektu biroju ARC4G. Projekta būvdarbi uzticēti būvniecības uzņēmumam Arčers.

 

Projektā izmantoti moderni tehniskie risinājumi, lai sniegtu iedzīvotājiem klasiskās mājokļa vērtības - komfortu, energoefektivitāti un drošu vidi. Trebū Home kopējā apbūves platība pārsniegs 145 tūkstošus kvadrātmetru, un tajā kopumā tiks izbūvēti vairāk nekā 1400 dzīvokļu.

AFI Europe valdes loceklis Avraham Barzilay uzsver, ka jaunais projekts ir viens no nozīmīgākajiem objektiem Latvijas galvaspilsētā pēdējā desmitgadē: “Šis ir nozīmīgs brīdis mūsu uzņēmuma darbībā un Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, jo šodien atzīmējam 150 miljonus eiro vērta investīciju projekta sākumu.

 

Trebū Home ir nozares desmitgades vērienīgākais projekts Rīgā – tā desmit hektāru plašajā teritorijā desmit gadu laikā tiks uzbūvētas vismaz 25 ēkas ar 1500 dzīvokļiem un komercplatībām,” papildina AFI Europe pārstāvis.

Patlaban pirmajās divās piecu stāvu ēkās par pieejamu cenu ir iespēja iegādāties kādu no 108 dzīvokļiem - jauno iemītnieku izvēlei pieejami dzīvokļi kopējā platībā vairāk nekā 3000 m².

 

Preses relīzi sagatavoja

ARCO REAL ESTATE

mārketinga vadītājs

Dainis Guks


22.06.2017.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 65 m2
Rīga, Centrs
630 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu