+371 6736 5555

Konferencē atklās nekustamo īpašumu nozares problēmu risinājumus

  • Par Latvijas nekustamo īpašumu tirgū pērn piedzīvotajām izmaiņām, kas negatīvi ietekmēja nozares attīstības tempus, ikgadējā preses konferencē spriedīs nekustamo īpašumu uzņēmuma ARCO REAL ESTATE eksperti, analizējot nestabilitāti raisošu notikumu iemeslus, radītās sekas un piedāvājot praktiskus risinājumus problēmu mazināšanai. Uz konferenci, kas š. g. 18. februārī norisināsies Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras telpās, tiek aicināti visi ar jomu saistīti interesenti, rosina uzņēmuma valdes loceklis Māris Laukalējs.


M. Laukalējs atklāj, ka preses konferencē īpaša uzmanība tiks pievērsta Jūrmalas un Rīgas centra jauno projektu strauji pieaugošajai realizācijas riska pakāpei. Arī īres tirgū 2014. gadā novērotais dzīvokļu deficīts un pieaugošās īres maksas ļauj izdarīt būtiskus secinājumus par šī segmenta attīstības scenārijiem.

 

Tāpat tiks analizēts jautājums par 2014. gadā konstatētu faktu, proti, par jauno projektu potenciālās mērķauditorijas izvēli, kuras ietvaros nekustamo īpašumu attīstītāji priekšroku pērn deva nerezidentiem, atsakoties no idejas par tāda produkta radīšanu, kas domāts vietējam tirgum. "Vietējam tirgum ir milzīga perspektīva, bet projektu attīstītāju maksimālas un ātras peļņas kāre liedz tam piedāvāt atbilstošus produktus," piebilst ARCO REAL ESTATE pārstāvis.

 

Konferencē tiks runāts arī par valsts lomu nekustamo īpašumu tirgus attīstībā, tostarp par politiķu nozari destabilizējošiem lēmumiem, kas nekustamo īpašumu tirgū rada vidusceļa starp "ļaut" un "liegt" trūkumu.

 

Konference norisināsies š. g. 18. februārī plkst. 11:00 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Uzņēmēju namā, kas atrodas Kr. Valdemāra ielā 35, Rīgā (ieeja konferences telpās no pagalma puses).

 

Reģistrācijas veidlapa >>

 

Papildus informācija:

Kristiāna Kārkliņa
Mārketinga nodaļas vadītāja
Mob. 2926 6379
kristiana.karklina@arcoreal.lv


13.02.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu