+371 6736 5555

Iegādājies dzīvokļus Mežaparkā ar atlaidi un saņem dāvanā velosipēdu

  • Ap Mežaparka tuvumā esošu jauno daudzdzīvokļu projektu, kura nosaukums - EZERPARKA NAMI - atspoguļo topošā Rīgas mikrorajona vārdu, veidojas mūsdienīga, jaunām ģimenēm piemērota infrastruktūra ar plašām brīvā laika pavadīšanas iespējām. Lai interesentiem prezentētu jaunos mājokļus, apkārtējās vides priekšrocības un īpašos iegādes nosacījumus, šī gada 16. maijā no plkst. 11:00 līdz 16:00 ARCO REAL ESTATE rīkos atvērto durvju dienu, informē uzņēmuma valdes locekle Ieva Jansone.


 

Speciāliste norāda, ka Rusova ielas projekta spilgtākā iezīme ir tā izdevīgā atrašanās vieta zaļā vidē piecu minūšu brauciena attālumā no galvaspilsētas centra un nesteidzīgas pastaigas attālumā no Mežaparka skaistākajām vietām. Tāpat jaunos mājokļus raksturo pabeigta iekšējā apdare, kurā izmantoti augstvērtīgi materiāli, funkcionāli dzīvokļu plānojumi un augsta energoefektivitāte, kas būtiski samazinās izdevumus par komunālajiem pakalpojumiem.

 

Atvērto durvju dienas apmeklētāji vizītes laikā varēs pārliecināties par daudzveidīgu piedāvājumu, tā kā ēkā izvietoti 134 gaismas piepildīti dzīvokļi platībā no 45 līdz 105 m², kamēr EZERPARKA NAMU fasādi rotā kā klasiski, tā arī franču balkoni, bet jauno iemītnieku papildus ērtības nodrošina 65 autostāvvietas un 40 mantu glabātavas, stāsta I. Jansone.

 

Līdz ar jaunā pilsētas publiskā parka „Lūcijas dārzs" un unikālas kanālu sistēmas iekārtošanu projekta teritorijā, EZERPARKA NAMI kļūs par mājvietu cilvēkiem, kas novērtē ērtības, labsajūtu un sirdsmieru.

 

Iegādājoties dzīvokli projektā EZERPARKA NAMI, jaunais īpašnieks dāvanā pēc saviem ieskatiem saņems velosipēdu no "Ērenpreiss" vai "Gandrs", lai pilnvērtīgi izbaudītu apkārtējās vides labumus, sola I. Jansone.

 

Detalizēta informācija par pasākumu>> 


12.05.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu