+371 6736 5555

Iedzīvotāji: Jugla ir lieliska un ērta dzīvesvieta

  • "Apkārtne ir ļoti zaļa, tepat netālu atrodas Juglas ezers, skaistais Strazdmuižas parks un Šmerļa mežs," raksturojot Juglas jaunā projekta apkārtni, atklāj vietējās Montessori sākumskolas "Pētnieki" vadītāja Jūlija Kezika, kas Rīgas ainaviskākajā apkaimē kopā ar ģimeni dzīvo jau 15 gadus.


Blakus Juglas ielai 10, kur 26. septembrī no plkst. 11:00 līdz 16:00 norisināsies atvērto durvju diena, ir daudz skaistu vietu pastaigām, kā arī ierīkoti moderni riteņbraucēju celiņi. Ir nodrošināta lieliska sabiedriskā transporta infrastruktūra, kā arī viss nepieciešamais ģimenei ar bērniem – bērnudārzi, vidusskolas, mūzikas un sporta skola, veikali. Turklāt Jugla ir uzņēmējdarbībai ērta un izdevīga apkaime, stāsta Jūlija.
 

Apkārtnes nozīmi uzsver arī ARCO REAL ESTATE valdes locekle Ieva Jansone, norādot, ka mājokļa atrašanās vieta ir viens no būtiskākajiem apstākļiem, kas ietekmē cilvēka lēmuma pieņemšanu. Papildus Juglas ielas projekta izdevīgai atrašanās vietai tuvu Rīgas centram, to raksturo arī praktiski plānojumi, gaišas telpas un harmoniska vide, kurā dominē nomierinoši dabas toņi.

Jaunajā daudzdzīvokļu projektā Juglas ielā 10 kopumā ir 62 racionāli izplānoti dzīvokļi platībā no 64,1 m² līdz 168,8 m². Ēkai ir norobežota un apsargājama teritorija, kas nodrošina papildus drošību, pazemes un virszemes stāvvietas, apzaļumots un labiekārtots pagalms ar bruģētiem gājēju celiņiem, kā arī bērnu rotaļu laukums. Projektā ierīkotas divas slēdzamas ieejas, kamēr nokļūšanu augšstāvos, tostarp arī no pazemes autostāvvietas, veiks klusi un ietilpīgi lifti.

Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pabeigtu iekšējo apdari un pilnībā aprīkotiem sanitārajiem mezgliem. Katrā dzīvoklī ir stiklots balkons vai terase (10,8 - 159,1 m²), namrunis, ozolkoka parketa grīdas un lieli panorāmas logi, kas ļauj izbaudīt ūdenstilpņu bagātās apkārtnes skaistos skatus.

 

Ieva Jansone sestdien, 26. septembrī, ikvienu interesentu aicina apmeklēt atvērto durvju dienu Juglas ielā 10, Rīgā, jo tikai šajā dienā ARCO REAL ESTATE piedāvā izdevīgus noteikumus dzīvokļu iegādei. SEB bankas speciālisti sniegs konsultācijas par finanšu piesaisti īpašuma iegādei.

 

Papildus informācija par atvērto durvju dienu - www.arcoreal.lv/open.

 


24.09.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu