+371 6736 5555

EZERPARKA NAMI ir projekts dzīves baudītājiem

  • Jauno daudzdzīvokļu projektu EZERPARKA NAMI, kur š. g. 6. jūnijā no plkst. 11:00 līdz 16:00 tiks rīkota atvērto durvju diena, raksturo ne vien augsta kvalitāte un izcila atrašanās vieta Mežaparka tuvumā, bet arī plašas brīvā laika pavadīšanas iespējas un īpaši iegādes nosacījumi, informē ARCO REAL ESTATE dzīvojamā fonda tirdzniecības nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


 

EZERPARKA NAMUS citu projektu vidū varētu raksturot kā projektu dzīves baudītājiem – ikvienam, kurš novērtē aktīva un zaļa dzīvesveida neatsveramo vērtību ikdienā,” uzsver I. Jansone, norādot, ka atvērto durvju dienā tiks īstenota akcija, kuras ietvaros visiem 1. - 3. stāvā esošiem dzīvokļiem pazemināta cena.

 

Mežaparka tuvums EZERPARKA NAMU iedzīvotājiem nodrošina daudzveidīgas rekreācijas iespējas tādās rīdzinieku iecienītās atpūtas vietās kā kultūras un atpūtas parkā Mežaparks, Rīgas Zoodārzā, piedzīvojumu parkā Mežakaķis, sporta kompleksā Ķeizarmežs, savukārt Ķīšezera tuvums sniedz izcilu iespēju baudīt aktīvos ūdens sporta veidus gan Aktīvās Atpūtas Centrā, gan pie Cabo Cafe pašā ezera krastā.

 

Atvērto durvju dienā uzņēmums ARCO REAL ESTATE apskatei piedāvās daudzveidīgus divu līdz četru istabu dzīvokļus platībā no 46 līdz 105 m², kā arī iedzīvotāju ērtībām paredzēto pazemes autostāvvietu, velonovietni un mantu glabātavas, informē uzņēmuma pārstāve.

 

Pasākuma ietvaros visiem interesentiem būs iespēja kopā ar profesionāliem konsultantiem iepazīties ar projekta priekšrocībām un saņemt detalizētu informāciju par dzīvokļu iegādi ar SEB bankas hipotekārā kredīta atbalstu.

 

"Izvēlies dzīvesvietu tuvāk dabai un atpūtai," aicina I. Jansone, atgādinot, ka atvērto durvju diena EZERPARKA NAMOS norisināsies 6. jūnijā Rusova ielā 9, Rīgā.

 


02.06.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu