+371 6736 5555

Atvērto durvju dienā prezentēs jauno projektu KRUSTKALNI

  • Atvērto durvju diena, kuras laikā interesenti tiks iepazīstināti ar jaunā daudzdzīvokļu projekta Krustaklni priekšrocībām, kā arī par mājokļa īri ar izpirkuma tiesībām, notiks šī gada 28. martā Jaunlazdu ielā, Ķekavas novadā, norāda ARCO REAL ESTATE dzīvojamā fonda tirdzniecības nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Pasākuma ietvaros speciālisti stāstīs par projekta tehniskiem aspektiem, izsmeļoši atbildēs uz apmeklētāju jautājumiem, kā arī sniegs konsultācijas par īpašuma iegādes nosacījumiem un kreditēšanas iespējām Nordea bankā

 

 

Jaunais projekts Krustkalni, ko raksturo Rīgas centram tuvā lokācijas vieta, būvju tehniskā kvalitāte un gaumīgā noformējuma izpildījums uz skujkoku meža fona, atrodas tikai 6 kilometru attālumā no vecpilsētas - omulīgā un zaļā vietā ar attīstītu infrastruktūru pie Ziepniekkalna ielas.

 

Labiekārtotā, 3,5 ha plašā teritorijā ar zaļiem apstādījumiem, dīķiem, pastaigu celiņiem, ērtiem atpūtas soliņiem un mājīgiem bērnu rotaļu laukumiem ir izvietotas desmit mūsdienīgas četrstāvu mājas. Katrā ēkā ir 28 divu līdz četru istabu dzīvokļi, kuru platība ir no 52 m² līdz 93 m².

 

"Pārdomāta plānojuma rezultātā plašie dzīvokļi ar lielajiem logiem vienmēr ir dienas gaismas pilni, bet aiz logiem paveras patīkama ainava," ļauj iztēloties speciāliste, piebilstot, ka dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un gandrīz visos dzīvokļos ir balkoni, bet pēdējo stāvu dzīvokļos – saulainas terases.

 

Tāpat projektu raksturo katrā no mājām uzstādītais autonomais gāzes apkures katls, pazemes un virszemes autostāvvietas, cokolstāvā izvietotā mantu glabātava, autonomā ventilācija dzīvokļos, ērti lifti un mūsdienīgas komunikācijas (internets, tālrunis, kabeļtelevīzija).

 

I. Jansone aicina ikvienu interesentu 28. martā no plkst. 11:00 līdz 16:00 apskatīt jauno projektu Krustkalni klātienē, tā kā mājokļa iegādi var nodrošināt ar izpirkuma tiesībām īres termiņa laikā.

 


23.03.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 5 no 6 st., 120 m2
Rīga, Centrs
700 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 17 no 18 st., 153 m2
Rīga, Imanta
243 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 3 no 6 st., 133 m2
Rīga, Centrs
290 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 5 no 6 st., 86 m2
Rīga, Maskavas priekšpilsēta
132 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu