+371 6736 5555

7000 EUR vērta dāvana atvērto durvju dienā Juglas ielā 10

  • Rīgas latviskākajā apkaimē - Juglā - divu ielu krustojumu, kura ainavisko pievilcību nodrošina lēzenais reljefs un dabiski zaļa apkārtne, rotā jauns daudzdzīvokļu projekts. Ēkas atrašanās vietas izvēle ir rūpīgs estētiskās vides pētījuma rezultāts, šī iemesla dēļ Juglas ielas 10. nama iemītnieki lepojas ar savu jauno dzīvesvietu, stāsta ARCO REAL ESTATE tirdzniecības nodaļas vadītāja Ieva Jansone, aicinot apmeklēt atvērto durvju dienas pasākumu 25. aprīlī no plkst. 11:00 - 16:00.


Izvēloties jaunu dzīvesvietu, mājokļa atrašanās vieta un apkārtne ir viens no būtiskākajiem apstākļiem, kas ietekmē cilvēka lēmuma pieņemšanu, skaidro speciāliste. Papildus Juglas ielas projekta praktiskajam plānojumam un gaišajām telpām to raksturo izdevīga atrašanās vieta tuvu Rīgas centram un harmonijas pilna vide, kurā dominē nomierinoši dabas toņi.

 

Jaunajā daudzdzīvokļu projektā Juglas ielā 10 kopumā ir 62 racionāli izplānoti dzīvokļi platībās no 64,1 m² līdz 168,8 m². Ēkai ir norobežota un apsargājama teritorija, kas nodrošina papildus drošību, pazemes un virszemes stāvvietas, apzaļumots un labiekārtots pagalms ar bruģētiem gājēju celiņiem, kā arī bērnu rotaļu laukums. Projektā ierīkotas divas slēdzamas ieejas, kamēr nokļūšanu augšstāvos, tostarp arī no pazemes autostāvvietas, kas iekļauta dzīvokļa pirkuma cenā, veiks klusi un ietilpīgi lifti.

 

Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pabeigtu iekšējo apdari un pilnībā aprīkotiem sanitārajiem mezgliem. Katrā dzīvoklī ir stiklots balkons vai terase (10,8 - 159,1 m²), namrunis, ozolkoka parketa grīdas un lieli panorāmas logi, kas ļauj izbaudīt ūdenstilpņu bagātās apkārtnes skaistos skatus. Mājā ir ierīkota mūsdienīga BMS sistēma.

 

Juglas ielu 10 raksturo arī attīstīta infrastruktūra, proti, blakus jaunajam projektam atrodas skolas, pirmsskolas izglītības iestādes, sabiedriskā transporta pieturvietas, veloceliņi, tirdzniecības parks Alfa, tirdzniecības centrs Juglas centrs, poliklīnika un fitnesa klubs. Dažu minūšu brauciena attālumā atrodas Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzejs, precizē I. Jansone.

 

Šī gada 25. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 16:00 interesentiem tiks piedāvāta iespēja iepazīties ar jaunā projekta priekšrocībām un saņemt detalizētu informāciju par dzīvokļu iegādi, piesaistot SEB bankas finansējumu. Iegādājoties dzīvokli, dāvanā pircējs saņems pazemes autostāvvietu 7000 EUR vērtībā.

 

http://www.arcoreal.lv/projekti/lv/juglas-iela-10

 


21.04.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
6 ist., 2 st., 201 m2
Limbažu novads, Ārciems
39 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
140 m2
Rīga, Ķengarags
700 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
130 m2
Rīga, Ķengarags
1 300 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu