+371 6736 5555

Dzīvokļi „Bišumuižā” – atšķirīga pieeja iekšējās apdares izveidē

  • Jaunā projekta „Bišumuiža” dzīvokļi Komētas ielā 4, Rīgā, interesentiem iegādei tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, turklāt interjera dizains katrā no tiem ir atšķirīgs un vizuāli pievilcīgs, stāsta ARCO REAL ESTATE valdes locekle Ieva Jansone.


Ēkas attīstītāji SIA “Arco Develpoment” klientu ērtībām veiksmīgi apvienojuši divas būtiskas nianses – pilnu iekšējo apdari, kas jaunajam īpašniekam ļauj uzsākt dzīvošanu uzreiz pēc tā iegādes, kā arī apdares veidu dažādību, kas nevienā no dzīvokļiem neatkārtojas.

Kā norāda ARCO REAL ESTATE pārstāve, cilvēkiem patīk gatavas lietas tūlītējai izmantošanai, tomēr, lai izvairītos no standartiem un tipveida apdares, jaunajos dzīvokļos ieviests individuāls raksturs. I. Jansone atklāj, ka katru dzīvokli raksturo maigu pasteļtoņu sienu krāsojums, kam istabās pieskaņots dabīgs trīsslāņu ozolkoka parkets, kamēr noslogotākās telpu daļas klātas ar harmonisku krāsu gammu keramikas flīzēm.

Par vienu no būtiskākajiem interjera elementiem, pēc jaunā projekta attīstītāju SIA “Arco Develpoment” domām, tiek uzskatītas iekšdurvis. Durvju vērtņu izskats pilnveido dzīvokļa kopskatu, gan arī veic noteiktas funkcijas – slāpē skaņu un norobežo savstarpēji saistītās telpas. Šādu funkciju nodrošināšanai dzīvokļi tiek aprīkoti ar masīvkoka finierētām durvīm, kuru dabiskā struktūra turpina grīdas seguma pievilcību vertikālā plaknē.

Dzīvokļu sanitārie mezgli aprīkoti ar pasaulē atpazīstamu ražotāju santehnikas izstrādājumiem. „Jika”, „Ifo”, „Grohe” – šo zīmolu izmantošana apliecina jaunā projekta augsto kvalitāti un vērtību, skaidro I. Jansone.

Jaunā projekta „Bišumuiža” kvalitāti un sniegtās priekšrocības jau novērtējušas ģimenes, kas par savu mājvietu izvēlējušās iepriekšējās kārtās ekspluatācijā nodotās septiņās daudzdzīvokļu mājas, kuru raksturošanai izvēlēts pamatots sauklis: projekts ar pieaugošu vērtību.

Detalizētāka informācija par jauno projektu: www.bisumuiza.lv

 




03.04.2014.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu