+371 6736 5555

ARCO REAL ESTATE aicina dzīvot Ikšķilē

  • Nekustamo īpašumu uzņēmuma ARCO REAL ESTATE atsaucīgie speciālisti 25. oktobra rudenīgo sestdienu aicina pavadīt Ikšķiles jaunajā projektā Tīnūžu šosejā 9, kur no plkst. 12:00 līdz 17:00 tiek rīkota atvērto durvju diena. Apmeklējuma laikā interesentiem tiks piedāvāta iespēja apskatīt mājokli, saņemt kvalificētu speciālistu konsultācijas, iepazīties ar pārstāvētās bankas aktuālajiem kreditēšanas piedāvājumiem, kā arī rezervēt savām prasībām atbilstošu dzīvokli, informē uzņēmuma valdes locekle Ieva Jansone.


Jauna daudzdzīvokļu māja ar moderniem un komfortabliem dzīvokļiem atrodas Tīnūžu šosejas malā, braucot ārā no Ikšķiles Tīnūžu virzienā. Ēka atrodas netālu no Ikšķiles dzelzceļa stacijas, un tai var ērti piekļūt no Daugavpils šosejas puses. Mājai ir plašas jumta stāvu terases un balkoni. Kopumā tiek piedāvāti divistabu dzīvokļi platībā no 52.5m² līdz 165.3m². Piecos ēkas stāvos pieejami dzīvokļi ar pelēku vai pilnu apdari.

Ēka ir būvēta, izmantojot modernas tehnoloģijas, ārsienas veidotas no silikātu blokiem, pārsegumi - no dzelzsbetona plātnēm. Siltuma un skaņas izolācija ārsienām un pārsegumiem ir nodrošināta ar putupolistirola materiāliem, precizē I. Jansone.

ARCO REAL ESTATE pārstāve uzsver, ka "jaunā Pierīgas projekta dzīvokļi ir aprīkoti ar gāzes apkuri, ko speciālisti pamatoti uzskata par ekonomisku siltuma avotu". Šis ir tikai viens no iemesliem, kādēļ īpašums piemērots ģimenēm ar bērniem.

Tāpat dzīvokļos ir uzstādīti radiatori ar siltuma padeves regulatoriem. Pieejami kabeļtelevīzijas, interneta un sakaru pakalpojumi. Ir iespēja uzstādīt ugunsdzēsības signalizāciju un kustību uztvērējus individuāli katram dzīvoklim. Pieejama daļēji slēgta auto novietne.

Māju ieskauj apzaļumota teritorija ar atpūtas soliņiem, rotaļu laukumu un apstādījumiem. Laba infrastruktūra – Rīgas centrs atrodas 15 minūšu brauciena attālumā, tuvumā atrodas Ikšķiles dzelzceļa stacija. Rajonā ir skola, pirmsskolas izglītības iestāde, lielveikali.

Ikšķiles iedzīvotāji var būt lepni par savu novadu, tā kā apdzīvotai vietai ir senas vēsturiskās saknes - tā dibināta tālajā 12. gadsimtā, savukārt tie Tīnūžu šosejas 9 iemītnieki, atbildot uz jautājumu, kādas ir mājas izteiktākās priekšrocības, norādīja, ka jaunais projekts atrodas patiesi klusā vietā, ko papildina svaigais gaiss un draudzīgie kaimiņi.

Apmeklējiet atvērto durvju dienu šī gada 25. oktobrī arī Jūs un pārliecinieties par nama iedzīvotāju atziņu patiesumu paši! Uz tikšanos Ikšķilē!

 

Detalizētāka informācija >>


23.10.2014.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu