+371 6736 5555

Projektā PODNIEKI mēneša laikā rezervēti 16 dzīvokļi

  • 2012.gada 15.septembrī jaunajā dzīvokļu projektā PODNIEKI notika oficiāla projekta atklāšana, aicinot visus interesentus iepazīties ar projektu, tā priekšrocībām un saņemt detalizētu informāciju par dzīvokļu iegādi.


Projektā PODNIEKI mēneša laikā rezervēti 16 dzīvokļi

 

2012.gada 15.septembrī jaunajā dzīvokļu projektā PODNIEKI notika oficiāla projekta atklāšana, aicinot visus interesentus iepazīties ar projektu, tā priekšrocībām un saņemt detalizētu informāciju par dzīvokļu iegādi.

 

Šī diena bija svarīga ne tikai projekta attīstītājiem, bet arī daudziem cilvēkiem, kas bijuši saistīti ar ēku – atklāšanas pasākumā Ādažu novada Domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Balzāns uzsvēra, cik svarīgi ir ne tikai būvēt jaunas mājvietas, bet arī sakopt apkārtējo vidi un tas ir izdevies projekta jaunajiem īpašniekiem. Tāpat projekta atklāšanās piedalījās arī projekta arhitekts Andris Lakševics un izteica savu prieku par iespēju redzēt piepildāmies sapni par apdzīvotu un sakārtotu ēku un tās apkārtni Ādažos.

 

Projekta PODNIEKI īpašnieki ir Latvijas rezidenti, kam rūp sakopta vide un apmierināti iedzīvotāji, tādēļ arī dzīvokļi šajā projektā ir vairāk kā nekustamais īpašums, to raksturo vairākas vērtības: kvalitāte – ēka ir izturējusi laika pārbaudi, katrs pamanītais defekts ir salabots, dzīvokļi tiek piedāvāti ar kvalitatīvu iekšējo apdari, un tiek piedāvāti 5 apdares veidi; labvēlīga vide ģimenēm – sakārtota infrastruktūra - sākot no vairākām pimsskolas izglītības iestādēm (ēkas pirmajā stāvā jau no nākamā gada sākuma durvis vērs bērnudārzs PATNIS) un izglītības iestādēm – Ādažu vidusskola, Ādažu Brīvā Valdorfa skola, kultūras un sporta iespējām, bērnu rotaļu laukumiem, veikaliem, līdz pat sakārtotai un tuvākajā nākotnē plānotajai uzlabotai sabiedriskā transporta kustībai. Ēka atrodas fantastiskā gaišā un saulainā vietā blakus ūdenstilpnēm un mežam, tāpat līdz Rīgas centram ir vien 30 minūšu brauciens. Ciemata teritorijā ir vairākas jau apdzīvotas 4-stāvu ēkas. Viens no svarīgākajiem faktoriem īpašuma iegādei ir cena – un šajā projektā tā ir pievilcīga – dzīvokļi ar pabeigtu iekšējo apdari tiek piedāvāti sākot no 700 EUR/m2. Vairākas bankas ir sagatavojušas īpašus kreditēšanas piedāvājumus projekta PODNIEKI dzīvokļu pircējiem. Mēneša laikā projektā rezervēti 16 dzīvokļi.

 

Domājot par klientiem, sākot ar novembri, katru sestdienu no plkst. 11:00 līdz 14:00 projektā PODNIEKI konsultanti iepazīstinās ar projektā pieejamajiem brīvajiem dzīvokļiem.

 

Detalizētu informāciju par projektu iespējams saņemt, zvanot: Jānis Driksmanis (tālr. 2545 1815), Ilona Rulle (tālr. 2663 9886), Jana Semerikova (tālr. 2836 6397) vai šeit>> http://bit.ly/QZBF6J ;;


31.10.2012.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 5 no 6 st., 120 m2
Rīga, Centrs
700 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 17 no 18 st., 153 m2
Rīga, Imanta
243 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 3 no 6 st., 133 m2
Rīga, Centrs
290 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 5 no 6 st., 86 m2
Rīga, Maskavas priekšpilsēta
132 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu