+371 6736 5555

ARCO REAL ESTATE, sadarbībā ar airBaltic, piedāvā iegādāties nekustamo īpašumu lidojuma laikā

  • Nekustamo īpašumu uzņēmums ARCO REAL ESTATE, sadarbībā ar Latvijas nacionālo aviokompāniju airBaltic, izvērsuši pasaulē pirmo kampaņu, piedāvājot klientiem lidojuma laikā iegādāties nekustamo īpašumu.


ARCO REAL ESTATE, sadarbībā ar airBaltic, 

 piedāvā iegādāties nekustamo īpašumu lidojuma laikā

 

Nekustamo īpašumu uzņēmums ARCO REAL ESTATE, sadarbībā ar Latvijas nacionālo aviokompāniju airBaltic, izvērsuši pasaulē pirmo kampaņu, piedāvājot klientiem lidojuma laikā iegādāties nekustamo īpašumu.

 

Aigars Šmits, ARCO REAL ESTATE valdes priekšsēdētājs: „airBaltic ir viens no desmit inovatīvākajiem avio uzņēmumiem pasaulē, kas iepriekš veiksmīgi lidmašīnās pārdevis automašīnas un šobrīd saviem klientiem piedāvās ko vairāk. Arī mūsu uzņēmums piedāvā klientiem dažādus īpašuma iegādes risinājumus un šajā gadījumā tā ir interesanta un nebijusi iespēja lidojuma laikā, iegādājoties kuponu, saņemt reālas atlaides nekustamā īpašuma iegādei. Mēs vienmēr vēlamies sniegt saviem klientiem īpašu pieeju un rast interesantus veidus kā piedāvāt īpašumu. Ar interesi vērosim akcijas norisi, lai redzētu vai mūsu potenciālie klienti ir gatavi šādam izaicinājumam".

 

Lidojumu laikā klientiem tiks piedāvāts iegādāties kuponu 30 EUR vērtībā, kas savukārt dod iespēju saņemt atlaidi līdz pat 9500 EUR. Ar šo kuponu, ierodoties ARCO REAL ESTATE birojā, jāvienojas par konkrētajā projektā esoša īpašuma iegādi un atlaides saņemšanu.

 

Šajā akcijā piedāvājam interesentiem iegādāties īpašumu ar atlaidi 3 projektos – ekskluzīvu dzīvokļu ēkā Rīgā, Martas ielā 7 un Baltezerā, projektā THE PEARL, kā arī īpaša atlaide tiek piemērota projektā MARSILI.

 

Papildu informācija par akciju un atlaidēm atrodama šeit>> AKCIJA

 

ARCO REAL ESTATE ir vadošais nekustamo īpašumu uzņēmums Baltijas valstīs, dibināts Igaunijā, 1992. gadā. Uzņēmums ir kotēts Tallinas fondu biržā kopš 2007. gada jūnija. ARCO REAL ESTATE Latvijā uzsācis darbību 1997. gadā un šobrīd sniedz pakalpojumus Rīgā, Saulkrastos, Jelgavā, Cēsīs, kā arī Liepājā un Jūrmalā. Uzņēmumā tiek nodarbināti aptuveni 60 kvalificēti speciālisti.

 

Papildu informācija
Kristiāna Bareika
ARCO REAL ESTATE
Mārketinga projektu vadītāja
Tālr. 6736 5555
e-pasts: kristiana.bareika@arcoreal.lv
www.arcoreal.lv


26.07.2012.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu