+371 6736 5555

ARCO REAL ESTATE vērtēšanas nodaļu vadītāji saņēmuši Atzīta Eiropas vērtētāja nosaukumu

  • ARCO REAL ESTATE valdes loceklis un 1. vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs un 2.vērtēšanas nodaļas vadītājs un konsultāciju dienesta vadītājs Kaspars Dzedulis saņēmuši Atzīta Eiropas vērtētāja (REVTM) nosaukumu.


ARCO REAL ESTATE vērtēšanas nodaļu vadītāji
saņēmuši Atzīta Eiropas vērtētāja nosaukumu

 

ARCO REAL ESTATE valdes loceklis un 1. vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs un 2.vērtēšanas nodaļas vadītājs un konsultāciju dienesta vadītājs Kaspars Dzedulis saņēmuši Atzīta Eiropas vērtētāja (REVTM) nosaukumu.

 

Sertifikātu izsniedz Eiropas Vērtētāju apvienību asociācija (TEGoVA). TEGoVA Atzītu Eiropas vērtētāju sistēma ir izstrādāta, lai saglabātu un uzlabotu saskaņotus vērtēšanas standartus un vērtētāja profesiju Eiropā. Statusa „Atzīts Eiropas vērtētājs" piešķiršana norāda uz konkrētā vērtētāja kvalifikāciju un pieredzi šajā profesijā.

 

Arvien vairāk ārvalstu ieguldītāji, finanšu iestādes, tāpat kā privātie investori interesējas par investīcijas iespējām Latvijas Republikā, kā arī pievērš uzmanību uzņēmumos strādājošo vērtētāju kvalifikācijai.

 

TEGoVA sertifikāts ir Eiropas Savienībā, kā arī Norvēģijā, Krievijā un citās Austrumu bloka valstīs atzīts standarts, līdz ar ko klienti var paļauties uz saņemtās informācijas precizitāti, veicot starpvalstu ieguldījumus šajā ekonomiskās nenoteiktības laikā.

 

Latvijas Īpašumu Vērtētāju Asociācija ir piešķīrusi sertificēta vērtētāja nosaukumu 108 Latvijā strādājošiem vērtētājiem, no kuriem tikai 11 ieguvuši TEGoVA sertifikātu.

 

ARCO REAL ESTATE ir vadošais nekustamo īpašumu uzņēmums Baltijas valstīs, dibināts Igaunijā, 1992. gadā. Uzņēmums ir kotēts Tallinas fondu biržā kopš 2007. gada jūnija. ARCO REAL ESTATE Latvijā uzsācis darbību 1997. gadā un šobrīd sniedz pakalpojumus Rīgā, Saulkrastos, Jelgavā, Cēsīs, kā arī Liepājā un Jūrmalā. Uzņēmumā tiek nodarbināti aptuveni 60 kvalificēti speciālisti.

 

 

Papildu informācija:
ARCO REAL ESTATE
Brīvības ielā 39, Rīga, LV 1010, Latvija
+371 67365555
www.arcoreal.lv


17.05.2011.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 2 no 4 st., 88 m2
Rīga, Teika
240 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 3 no 5 st., 78 m2
Rīga, Centrs
500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
560 m2
Rīga, Centrs
10 080 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 161 m2
Rīga, Čiekurkalns
1 120 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu