+371 6736 5555

ARCO REAL ESTATE meklē 200 dzīvokļus īrei!

  • Negaidīti ātri šajā rudens sezonā ir izīrēti Rīgas labākie dzīvokļi un šobrīd balstoties uz mūsu klientu pieprasījumu apkopotajiem datiem, meklējam 170- 200 dzīvokļus īrei


ARCO REAL ESTATE meklē 200 dzīvokļus īrei!

 

Negaidīti ātri šajā rudens sezonā ir izīrēti Rīgas labākie dzīvokļi un šobrīd balstoties uz mūsu klientu pieprasījumu apkopotajiem datiem, meklējam 170- 200 dzīvokļus īrei Rīgas centrā vai Vecrīgā, informē ARCO REAL ESTATE īres nodaļas vadītāja Līva Jaunozola.

 

Vispieprasītākie ir mēbelēti 2-3 guļamistabu dzīvokļi, plānotais īrnieku budžets, iekļaujot komunālos maksājumu, ir aptuveni 550-750 LVL, otrajā vietā ir studijas tipa nelieli dzīvokļi ar vidējo platību 40 m², potenciālie īrnieki ir gatavi maksāt ap 230-260 LVL mēnesī.

 

Protams, dzīvokļiem ir jābūt labā stāvoklī, kā arī mēbelētiem. Ja Jūs esat ieinteresēts izīrēt savu dzīvokli – mēs ļoti priecāsimies par Jūsu zvanu! Savukārt, ja Jums ir neizremontēts vai neiekārtots dzīvoklis – labprāt konsultēsim Jūs, kā operatīvāk un izdevīgāk veikt remontu un iekārtot, jo, cienot mūsu klientus, vēlamies viņiem palīdzēt atrast dzīvesvietu un Jums, godātie dzīvokļu saimnieki – palīdzēt atrast solīdus ilgtermiņa īrniekus!

 

Līva Jaunozola, komentējot lielo īres tirgus aktivitāti tieši septembra mēnesī, informē par to, ka to ietekmē ārvalstu subsidēto studentu ierašanās Rīgā. Studenti meklē dzīvesvietu termiņā, lielākoties no 1 līdz 3 gadiem. Ar katru gadu iebraucošo studentu skaitam ir tendence augt. Šogad vien RSU (Rīgas Stradiņa Universitātē) ir uzņemti ap 200 ārvalstu studenti un katram no viņiem ir nepieciešama mājvieta. „Ir vērts pieminēt, ka daļu šo studentu mācību maksu subsidē viņu pārstāvētās valstis, līdz ar to īres budžets ir augstāks", komentē L.Jaunozola.


Tāpat tirgu ietekmē kadru maiņa vēstniecību un diplomātiskajā sektorā, kā arī starptautisku uzņēmumu kadru maiņa.

 

Pēdējo nosaukto klientu grupu pārstāvji lielākoties ir ieinteresēti īrēt ekskluzīvus dzīvokļus augstas kvalitātes renovētās ēkās vai jaunajos projektos. Bieži šie dzīvokļi ir nepieciešami arī nemēbelēti. Kā pieprasītākos rajonus var minēt Kluso Centru un Ķīpsalu.

 

Salīdzinājumā ar 2010. gada rudeni, dzīvokļu īres maksa ir pieaugusi vidēji par 15 – 20%. Prognozēju, ka uz ziemas sezonu īres maksas komunālo maksājumu dēļ nedaudz samazināsies, taču, ja valsts nemainīsies gāzes u.c. komunālo izmaksu tarifi, nākamgad īres cenām būs atkal tendence pieaugt, jo šobrīd jaunu mājokļu tirgū joprojām ir stagnācija, savukārt pirmskara ēkas Rīgas centrā netop renovētas un atjaunotas. Šī stagnācija veidos īres maksu kāpšanu Rīgas centrā. „Es ierosinātu ēku iedzīvotājiem apvienoties, izveidot biedrības un ieguldīt naudu ēku atjaunošanā, tādā veidā ceļot sava īpašuma vērtību", iesaka L.Jaunozola.

 


Papildu informācija:
Līva Jaunozola
+371 2642 4119
ww.arcoreal.lv


07.09.2011.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 5 st., 53 m2
Rīga, Teika
69 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu