+371 6736 5555

ARCO REAL ESTATE jauna – Starptautisko klientu nodaļa

  • ARCO REAL ESTATE ir starptautisks uzņēmums un vienmēr esam palīdzējuši klientiem no dažādām valstīm, tomēr tagad ir izveidota nodaļa, kas strādās tikai ar ārvalstu klientiem.


ARCO REAL ESTATE jauna – Starptautisko klientu nodaļa


„ARCO REAL ESTATE ir starptautisks uzņēmums un vienmēr esam palīdzējuši klientiem no dažādām valstīm, tomēr tagad ir izveidota nodaļa, kas strādās tikai ar ārvalstu klientiem. Nav noslēpums, ka ar katru mēnesi pie mums vēršas arvien vairāk interesentu no ārzemēm, kurus apvieno interese par nekustamiem īpašumiem Latvijā", informē ARCO REAL ESTATE valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits.


Mūsu klienti dzīvo Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstanā, Amerikā, kā arī Eiropā. Papildus visiem piedāvātajiem pakalpojumiem, mēs varam palīdzēt arī ar termiņuzturēšanās atļaujas saņemšanu un kredīta piešķiršanu nerezidentiem.


„Esam novērojuši, ka kopš grozījumu Imigrācijas likumā stāšanās spēkā 2010. gada 01. jūlijā, ārvalstnieki aizvien vairāk izmanto iespēju saņemt termiņuzturēšanās atļaujas Latvijas Republikā. To var arī pamatot, jo termiņuzturēšanās atļauja Latvijā ļauj brīvi ceļot visās Šengenas valstīs bez vīzas", informē jaunās nodaļas vadītāja Oļesja Bogodistaja.


Atšķirībā no daudzām citām Šengenas valstīm Latvija neuzliek par pienākumu personām, kas ir saņēmušas termiņuzturēšanās atļaujas, pastāvīgi dzīvot Latvijā. Nekustamā īpašuma iegāde ir viens no izplatītākiem pamatiem termiņuzturēšanās atļaujas saņemšanai Latvijā.


Uzturēšanas atļaujas saņemšana ir specifisks uzdevums, tieši tādēļ ir drošāk, kad palīgā nāk profesionāļi, kas specializējas pakalpojumu sniegšanā. Mēs piedāvājam pilnu pakalpojuma klāstu ar individuālu pieeju, tajā skaitā:

  • uzturēšanas atļaujas saņemšanai nepieciešamo dokumentu sagatavošanu,
  • dokumentu iesniegšanu Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē un dokumentu izskatīšanas gaitas kontroli un koordināciju,
  • atbalsta sniegšanu klientam Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē nepieciešamo formalitāšu kārtošanā.

 

ARCO REAL ESTATE piedāvā pilnu servisu visos etapos: pirms NI iegādes organizējam pašu darījuma procesu augstā līmenī, kā arī palīdzam ar pēcpārdošanas servisu, kad ir svarīgi apsvērt kā labāk rīkoties ar iegādāto īpašumu, jo iespējamie varianti ir vairāki, tai skaitā - nekustamā īpašuma izīrēšana, komercplatību iznomāšana vai nekustamā īpašuma attīstīšana.

 

ARCO REAL ESTATE ir vadošais nekustamo īpašumu uzņēmums Baltijas valstīs, dibināts Igaunijā, 1992. gadā. Uzņēmums ir kotēts Tallinas fondu biržā kopš 2007. gada jūnija. ARCO REAL ESTATE Latvijā uzsācis darbību 1997. gadā un šobrīd sniedz pakalpojumus Rīgā, Saulkrastos, Jelgavā, Cēsīs, kā arī Liepājā un Jūrmalā. Uzņēmumā tiek nodarbināti aptuveni 60 kvalificēti speciālisti.

 

Papildu informācija:
Oļesja Bogodistaja
Tālr. +371 2868 8666
e-pasts: olesja.bogodistaja@arcoreal.lv
www.arcoreal.lv ;


24.10.2011.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
30000 m2
Olaines novads, Stūnīši
120 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 3 st., 98 m2
Rīga, Āgenskalns
131 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 21 no 24 st., 110 m2
Rīga, Purvciems
210 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu