+371 6736 5555

Atvērto durvju diena 22.maijā ciematā „Mārsili 2”, Baltezerā!

  • Vai esat kādreiz iedomājies par labsajūtu, ko sniegtu Jūsu iecerētais mājoklis, un vēlaties šo sapni izsapņot un realizēt dzīvē?


Labdien!
 
Vai esat kādreiz iedomājies par labsajūtu, ko sniegtu Jūsu iecerētais mājoklis, un vēlaties šo sapni izsapņot un realizēt dzīvē? Mēs – ARCO REAL ESTATE komanda palīdzēsim to veikt, aicinot kopā paiet soli pretī Tavam mērķim. 
 
Gaidīsim 22.maijā privātmāju apbūves gabalu ciematā „Mārsili 2” Baltezerā, kur palīdzēsim izvēlēties tieši Jums piemērotāko zemes gabalu, un kopā ar nozares speciālistiem jau iztēlē uzbūvēt savu sapņu māju.
 
 
Pasākuma ietvaros sestdien, 22.maijā no plkst. 12:00 līdz plkst. 17:00 piedāvājam:
 
· kopā ar profesionāliem konsultantiem no ARCO REAL ESTATE (www.arcoreal.lv) apskatīties projektu un saņemt detalizētu informāciju par to.
· domājot par Jūsu ērtībām, izmantot iespēju apskatīt projektu pārvietojoties uz jauka un dīvaina transporta līdzekļa „Segway”, kas kustas mazliet virs zemes – jo teritorija, ko ietver projekts ir samērā liela, tās ietvaros tiek piedāvāti 53 apbūves gabali.
· iepazīties ar projekta priekšrocībām un piedāvātajām izmantošanas iespējām, saņemt konsultācijas gan par īpašuma iegādes procesu, gan par finanšu piesaisti īpašuma iegādei no DnB NORD bankas speciālistiem.
· saņemt konsultācijas no profesionāliem dārzu veidotājiem GALANTUS (www.galantus.lv) un konsultācijas par māju būvniecību no uzņēmuma ARCO CONSTRUCTION (www.arcoconstruction.lv).
· Jūsu bērniem izklaides uz piepūšamās atrakcijas un iespēju darboties radošajā darbnīcā.
 
 
Atbrauciet, atpūtieties, izklaidējieties un pārliecinieties, ka šis projekts ir labākais!
 
P.S. Katram apmeklētājam, kas piereģistrēsies pasākumā pie kāda no konsultantiem un noslēgs pirkuma līgumu par īpašuma - apbūves gabala iegādi projektā „Mārsili 2” līdz 2010.gada 1.augustam, projekta attīstītājs Arco Development apmaksās* ar īpašuma reģistrāciju saistītos izdevumus (valsts nodoklis 2% apmērā no iegādes summas (LVL), kancelejas nodeva).
* piedāvājums attiecas uz pirmo 10 zemes gabalu iegādi.
 
Papildus informācija par projektu "Mārsili 2">>
 

19.05.2010.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
18800 m2
Limbažu novads, Limbažu pag.
76 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
4 ist., 2 st., 178 m2
Mārupes novads, Mārupe
260 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1230 m2
Saulkrastu novads, Zvejniekciems
33 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu