+371 6736 5555

Tirgū diezgan aktīvi sākuši darboties „kaktu” mākleri

  • Šobrīd, runājot ar klientiem, ARCO REAL ESTATE speciālisti nonākuši pie atziņas, ka tirgū diezgan aktīvi sākuši darboties „kaktu” mākleri, kas vērtējams kā negatīvs signāls


„Kaktu” mākleru viltības
 
 
    Lielākā daļa mūsu valsts iedzīvotāji kaut reizi mūžā ir saskārušies ar nekustamā īpašuma pirkšanas, pārdošanas, īrēšanas vai nomas nepieciešamību un, kad rodas šāda nepieciešamība, ir jāizdara pamatota izvēle nekustamā īpašuma mākleru vidū.
 
    Pieredzējis un profesionāls nekustamā īpašuma mākleris, gluži kā jebkuras profesijas speciālists savā jomā, palīdzēs gan ātrāk, efektīvāk un pareizāk pārdot nekustamo īpašumu, gan arī sakārtot juridiskos jautājumus, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Un tas ietaupa gan interesenta laiku, gan arī ne mazāk svarīgu lietu – naudu.
 
    Šobrīd, runājot ar klientiem, ARCO REAL ESTATE speciālisti nonākuši pie atziņas, ka tirgū diezgan aktīvi sākuši darboties „kaktu” mākleri, kas vērtējams kā negatīvs signāls, jo arvien biežāk cilvēkiem nāksies ciest no šādu mākleru darbības.
 
    Situācijas aprakstu un to, kāpēc būtu jāizvēlas labi zināmu nekustamo īpašumu speciālisti pie nekustamā īpašuma pirkšanas vai pārdošanas komentē ARCO REAL ESTATE valdes locekle un pārdošanas daļas vadītāja Ieva Jansone: „pēdējā laikā arvien biežāk saskaramies ar situāciju, kad mūsu kompānijas vārds tiek ļaunprātīgi izmantots. Cilvēki, kas dēvē sevi par mākleriem, griežoties pie klienta, saka, ka ir uzņēmuma ARCO REAL ESTATE pārstāvji vai mākleru asistenti. Bieži vien šādi „mākleri” izmanto arī ARE resursus – no mājas lapas nokopē fotogrāfijas, kā arī pārkopē sludinājumu tekstus. Tāpat izplatīta parādība ir objekta reklamēšana, izmantojot internetā atrodamo informāciju, taču ir neliela nianse – cena sludinājumos bieži vien tiek norādīta zemāka nekā īpašnieks reāli ir noteicis. Vēlamies brīdināt klientus par to, ka sadarbība ar šādiem cilvēkiem var apdraudēt darījuma drošību – sākot no pircēja/pārdevēja atrašanas, kredītu noformēšanas kredītiestādēs, un beidzot ar zemesgrāmatas saņemšanu un naudas saņemšanu pārdevēja vai izīrētāja kontā. Sadarbojoties ar oficiāli reģistrētu atpazīstamu uzņēmumu darbiniekiem, klients var būt drošs par to, ka darījums notiks tā kā iecerēts un nauda ienāks kontā, vai arī īpašums tiks noreģistrēts uz pircēja vārda. Lai pārliecinātos par māklera statusu uzņēmumā, ir vien jāpārbauda publiski pieejamā informācija uzņēmuma mājas lapā vai jāpiezvana uz firmu”.
 
 
 
                                                                                                                            Papildu informācija:
Dzīvojamā fonda pārdošanas daļas vadītāja

16.11.2009.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu