+371 6736 5555

Uzsākti pirmie būvdarbi jaunajā dzīvojamā kompleksā "Sundays"

  • Septembris, 2007. Š.g. 20. augustā Jūrmalā sākta veco ēku demontāža un teritorijas sakārtošana jaunā sabiedriskā un dzīvojamā kompleksa „Sundays” celtniecībai


Š. g. 20. augustā Jūrmalā bijušās viesnīcas „Vaivari” teritorijā sākta veco ēku demontāža un teritorijas sakārtošana jaunā sabiedriskā un dzīvojamā kompleksa „Sundays” celtniecībai. Šos darbus veic SIA „E Būve”.
 
Nekustamo īpašumu kompānija SIA Capitolia Group 13. augustā saņēma būvatļauju demontāžas darbiem jaunā dzīvojamā un sabiedriskā kompleksa „Sundays” teritorijā esošajām vecajām ēkām.
 
Plānots, ka demontāža tiks pabeigta līdz novembra sākumam, kad tiks uzsākta dzīvojamās ēkas būvniecība.
 
 
„Sundays” atradīsies 160 m attālumā no jūras. Kopējā projekta teritorija sastāda nepilnus 15 ha, no kuriem apbūvēti tiks tikai 4 ha. Pārējā 11 ha teritorijā atradīsies esošais priežu parks, kuru iedzīvotāji varēs izmantot pastaigām, sportam vai atpūtai. Kopumā trīs gadu laikā plānots izbūvēt septiņas dzīvojamās mājas (kopā 550 dzīvokļi), SPA, fitnesa un skaistumkopšanas centru, kā arī augsta līmeņa viesnīcu, kuras plašais pakalpojumu klāsts būs pieejams visiem projekta iedzīvotājiem. Tāpat projekta teritorijā atradīsies arī restorāni, kafejnīcas, veikali, aptiekas un citi sadzīves pakalpojumi. Projekta iedzīvotāji tiks nodrošināti ar divlīmeņu pazemes autostāvvietu zem visa projekta. Stāvvieta būs savstarpēji savienotā tā, lai iedzīvotāji no savas mājas vai viesnīcas var nokļūt SPA centrā vai veikalā arī pa pazemi. Šeit padomāts arī par bērniem, kuriem ir paredzēti rotaļlaukumi un bērnudārzs.
 
Kopējais investīciju apjoms šajā projektā sastādīs vairāk kā 100 miljonus eiro.
 
Šis ir pagaidām pirmais šāda mēroga komplekss Jūrmalā, kas, saglabājot apkārtējo dabu, piedāvās iespēju uzlabot savu dzīves kvalitāti ne tikai „Sundays” iedzīvotājiem, bet arī pašiem jūrmalniekiem un Jūrmalas viesiem.
 
Sīkāka informācija par projektu Sundays>>

07.09.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Vecrīga
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu