+371 6736 5555

Klientu dienas Avenēs

  • Novembris, 2007. Šā gada 13., 14. un 15. novembrī Valmieras rajona Kocēnu pagasta jaunajā dzīvokļu mājā Avenes risinājās klientu dienas


Trīs dienas - no 13. līdz 15. novembrim Valmieras rajona Kocēnu pagasta jaunajā dzīvokļu mājā Avenes risinājās klientu dienas. Tās tika rīkotas ar nolūku aicināt visus interesentus apskatīt jauno ēku ar mūsdienīgo arhitektūru, ērtu dzīvokļu plānojumu, kopā 18 dzīvokļiem. Visiem apmeklētājiem tika sniegta iespēja apskatīt jaunos dzīvokļus, aprunāties un uzdot jautājumus Arco Real Estate konsultantiem.
 
 
Par Avenēm..
 
Māja atradīsies tikai pāris minūšu brauciena attālumā no Valmieras rosīgā centra, taču tajā pat laikā būs norobežota no ikdienas steigas un trokšņiem. Pa logu pavērsies skats uz skaistajām piepilsētas pļavām. Savos jaunajos dzīvokļos varēsiet baudīt visas mūsdienu komunikācijas, kas patīkami atvieglos ikdienas dzīvi. Harmoniska vide, svaigs gaiss un skaista ainava.
 
Māja tiks būvēta no augstas kvalitātes, moderniem un ugunsdrošiem materiāliem, kas lieliski absorbē skaņas izplatīšanos. Pateicoties materiāla struktūrai, temperatūras svārstības telpās būs niecīgas, kas ļaus ietaupīt energoresursus un samazināt ekspluatācijas izmaksas.
 
Papildus drošībai tiks uzstādītas modernas durvis, kā arī plastikāta logi, kas vēl vairāk pastiprinās skaņas un siltuma izolāciju.
 
Mājā tiks uzstādīta autonomā apkure, kas nodrošinās individuālu gaisa temperatūru katrā dzīvoklī, lai Jūs varētu justies savā dzīvoklī pēc iespējas komfortablāk.
 
Katram dzīvoklim būs balkons, kur atpūsties un baudīt dabas ainavas pēc nogurdinošas darbadienas pilsētā.

 
Izvēlies saldu dzīvi Valmieras piepilsētā!
 
Vairāk informācijas par projektu Avenes>>

22.11.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 21 no 24 st., 110 m2
Rīga, Purvciems
210 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 3 st., 21 m2
Rīga, Centrs
42 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 4 no 4 st., 93 m2
Rīga, Aplokciems
233 220 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 2 no 4 st., 35 m2
Rīga, Aplokciems
93 280 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu