+371 6736 5555

Duntes Nami - perfekta vide ambiciozam biznesam

  • Aprīlis, 2007. Duntes Nami ir projekts īpašam biznesam, kas nodrošina iespēju strādāt vienā no nedaudzajiem A klases birojiem Rīgā.


„Duntes Namu” projekts ir radīts uzņēmumiem, kuriem rūp sava biznesa vide, savu darbinieku komforts, veselība un labsajūta, kuri ciena savus klientus un sadarbības partnerus, aicinot tos pie sevis viesos un visaugstākajā līmenī paužot cieņu kopīgi veicamajam darbam. Duntes Nami ir perfekts projekts īpašam biznesam, kas nodrošina iespēju strādāt vienā no nedaudzajiem A klases birojiem Rīgā.
 
„Duntes Nami” atrodas Skanstes un Duntes ielu krustojumā – perspektīvajā un strauji augošajā lietišķo darījumu rajonā tiešā Rīgas centra tuvumā. Izdevīgā atrašanās vieta, citu stratēģisko biznesa kvartālu tuvums un intensīvā satiksme ir būtiski priekšnosacījumi, lai izvēlētos biroju jaunuzceltajā un modernajā ēkā. Nams atbilst visiem Latvijas un ES noteiktajiem A klases kvalitātes standartiem, tāpēc ir teicami piemērots gan vietējā tirgus kompānijām, gan ārzemju pārstāvniecībām.
 
6 stāvu ēka piedāvā vairāk nekā 10 000m² lietderīgo platību, kurā iespējams iekārtot no 100m² plašus birojus, kā arī tirdzniecības un konferenču telpas. Patīkamu savrupības sajūtu nodrošina norobežotā, labiekārtotā un apzaļumotā ēkas apkārtne, kā arī pazemes un virszemes autostāvvietas gan biroju saimnieku, gan viesu vajadzībām.
 
Biroju telpas ir pieejamas ar balto apdari, tāpēc katram klientam dota lieliska iespēja pašam izvēlēties telpu dizaina risinājumus, pielietoto apdares materiālu un toņu daudzveidību, tā izceļot savu individualitāti un gaumi. Klientu komfortam un drošībai ēkā darbojas, pasažieru, panorāmas un kravas lifti, diennakts gaisa kondicionēšanas sistēma, moderna apkures un dzesēšanas sistēma, piekļūšanas un durvju kontrole. Unikālā autonomā klimata kontrole un gaisa mitrināšanas sistēma nodrošina papildus ērtības katrā birojā, vēršot ikdienas darbu maksimāli patīkamu un veselībai draudzīgu. Kvalitatīvie, īpaši biezie logi garantē iespēju pilnībā koncentrēties darbam, jo ielas trokšņiem ēkā iekļūt ir neiespējami. Savukārt, celtnes vadības sistēma BMS nepārtraukti kontrolē visu būves inženiersistēmu, tā sniedzot papildus drošības garantijas. Sakarus ēkā nodrošina ātrgaitas interneta pieslēgums, pie tam nama 6. stāvā ieklāta īpaša „lego” grīda, kas ļauj racionāli iekārtot biroju kompānijai, kuras darba arsenāls ir daudzveidīga biroja tehnika un moderns aprīkojums.
 
Darbinieku ērtībām ēkas 2. un 6. stāvā darbosies restorāni. Ieturēt biznesa pusdienas vai vieglu maltīti kolēģu lokā varēs gan otrā stāva kafejnīcā ar īpašu stiklojumu kupola formā, gan arī 6. stāva vasaras terases restorānā, kur īpaši patīkama gaisotne valdīs vasaras mēnešos. Tiesa, ļoti aizņemtiem cilvēkiem būs iespēja pasūtināt maltīti tieši uz biroju, kur to nogādās ar īpašu iekšējo liftu.
 
Biroju ēku plānots nodot ekspluatācijā 2007. gada pavasarī.
 
Pasteidzieties! Šobrīd vēl ir pieejamas biroja telpas ēkas 3., 4. un 5.stāvā.

Lasīt par projektu >>


19.04.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 21 no 24 st., 110 m2
Rīga, Purvciems
210 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 3 st., 21 m2
Rīga, Centrs
42 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 4 no 4 st., 93 m2
Rīga, Aplokciems
233 220 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 2 no 4 st., 35 m2
Rīga, Aplokciems
93 280 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu