+371 6736 5555

Arco Real Estate piedalās Diskusiju klubā

  • Februāris, 2007. Š.g. 13.februārī DnB NORD banka atjaunoja jau reiz iesākto tradīciju un atkal aicināja uz Diskusiju klubu, uz kuru tika aicināts arī Arco Real Estate nekustamā īpašuma vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs.


Š.g. 13.februārī DnB NORD banka atjaunoja jau reiz iesākto tradīciju un aicināja uz Diskusiju klubu.
 
DnB NORD Diskusiju klubs ir jauna modeļa viedokļu, kontaktu un pieredzes apmaiņas programma, kuras ietvaros nekustamo īpašumu nozares eksperti un speciālisti tiks aicināti diskutēt par aktuāliem jautājumiem, kā arī iegūt informāciju par jaunākajām tendencēm nekustamo īpašumu nozarē Latvijā un arī citās valstīs.
 
Uz Diskusiju kluba atklāšanu tika pulcināti gan jauno projektu attīstītāji, gan servisa kompānijās – tirgotāji, gan arī preses pārstāvji. Par Diskusiju kluba moderatori ir piekritusi kļūs ekonomiste, Banku augstskolas asociētā profesore Dr. oec. Margarita Dunska. Arī Arco Real Estate ir ļoti pagodināts par uzaicinājumu - uz diskusiju tika aicināts mūsu nekustamā īpašuma vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs, kurš prezentēja tēmu Apbūves zemju tirgus attīstības gaita un perspektīvas. Savas uzstāšanās laikā Māris Laukalējs apskatīja ne tikai apbūves zemju klasifikāciju un to pamatkritērijus, bet arī norādīja galvenos attīstības virzienus nākotnē.
 
Lejupielādēt Māra Laukalēja prezentācijas materiālu >>
 
Kopumā šajā Diskusiju kluba sanākšanas reizē tika izskatītas 3 tēmas. Jau pieminētā tēma par apbūves zemju tirgus attīstības gaitu un perspektīvām, kā arī tēmas „Pieprasījums un piedāvājums otrreizējā NĪ tirgū. Pieprasījums un tā struktūra jauno mājokļu segmentā”, ar kuru uzstājās Ober Haus Real Estate Latvia pārstāve Jeļena Koroļova, un „Jauno mājokļu kvalitāte un projektu attīstītāju garantijas”, par kuru runāja NĪPAA, SIA Pilsētmāju institūts Urban Art pārstāvis Ivars Metnieks.
 
Arco Real Estate izsaka patiesu atzinību DnB NORD par šo pasākumu, jo uzskatām, ka tas tiešām attaisno savu mērķi, kā arī sniedz iespēju diskutēt par aktuālajiem jautājumiem.
 
DnB NORD turpmāk sola rīkot šādas diskusijas 3-4 reizes gadā. Tika arī nolemts, ka turpmāk vienā Diskusiju kluba sanākšanas reizē tiks izskatītas 2 tēmas, lai diskusija izvērstos dziļāka.
Ar nepacietību gaidām nākamo Diskusiju kluba tikšanās reizi!

21.02.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu