+371 6736 5555

Arco Real Estate jau 10 gadus Latvijas nekustamo īpašumu tirgū

  • Janvāris, 2007. Š.g. 7.janvārī apritēja 10 gadi, kopš kompānija Arco Real Estate darbojas Latvijas nekustamo īpašumu tirgū.


 
2007.gada 07.janvārī apritēja 10 gadi, kopš kompānija Arco Real Estate darbojas Latvijas nekustamo īpašumu tirgū. Šis ir jubilejas gads arī Arco Real Estate mātes kompānijai Arco Vara – tā šogad svin savu 15 gadadienu.
 
Savu darbību kompānija uzsāka, atverot nelielu biroju, kurā darbojās vien 5 darbinieki, taču šobrīd Arco Real Estate ir viena no stabilākajām un straujāk augošajām firmām nekustamo īpašumu tirgū, ar filiāļu tīklu ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Ukrainā, Bulgārijā un Rumānijā.
 
10 darbības gadu laikā kompānija ir augusi vairākkārt - šobrīd Arco Real Estate Latvija
aktīvi strādā vairāk kā 100 darbinieki, Latvijā ir atvērtas nu jau 7 filiāles – Cēsīs, Siguldā, Saulkrastos, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā un Ogrē. Arco Real Estate ir viena no līderiem Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, piedāvājot saviem klientiem augstas kvalitātes pakalpojumus un nodrošinot vislabāko un klienta vēlmēm atbilstošāko risinājumu. Ne velti 2005. gadā Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācijas LANĪDA rīkotajā konkursā „AtzinībaArco Real Estate tika atzīta par labāko kompāniju mājokļu tirgū. Savukārt, 2006.gadā šajā pašā konkursā tika iegūta nominācija „Labākā kompānija komercplatību tirgū 2006”.
 
Sākotnēji Arco Real Estate savu darbību vērsa tikai uz otrreizējo nekustamo īpašumu tirgu. Taču, analizējot tirgus tendences un saprotot klientu vēlmes, kopš 2002. gada kompānija aktīvi darbojas arī jauno projektu tirgū, pastāvīgi uzkrājot pieredzi un pilnveidojot sniegtos pakalpojumus mūsu klientiem – gan jauno projektu attīstītājiem, gan jauno projektu pircējiem. Šobrīd Arco Real Estate piedāvā vairāk kā 30 jaunos projektus, kuru vidū klients var atrast sev nepieciešamo gan kvadratūras, gan tipa, gan cenas, gan atrašanās vietas ziņā. Kompānija piedāvā daudzpusīgus nekustamos īpašumus - dzīvokļus, privātmāju ciematus, kā arī komercplatības Rīgā un Latvijā.
 
Par turpmākās attīstības mērķi Arco Real Estate ir izvirzījusi nepārtrauktu kustību uz klientu atzinību par Arco Real Estate Pirmo Izvēli nekustamo īpašumu tirgū. Kompānija turpina pilnveidot sniegto pakalpojumu klāstu un kvalitāti, arī turpmāk par apkalpošanas priekšnoteikumiem tiek izvirzīta kvalitāte, atsaucība un novitāte. Arco Real Estate darbinieki ir pateicīgi saviem klientiem par viņiem izrādīto uzticību un vēlmi sadarboties. Mēs esam pārliecināti, ka arī turpmāk mūsu sadarbība būs veiksmīga un mēs kopīgi spēsim rast vislabāko risinājumu.
 
Apaļo jubileju atzīmējām sava kolektīva lokā ar kūku un glāzi "Mežezera":
 

08.01.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 2 no 4 st., 88 m2
Rīga, Teika
240 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu