+371 6736 5555

Arco Real Estate izdala jaunu segmentu nekustamā īpašuma tirgū

  • Februāris, 2007. Līdz ar nekustamā īpašuma tirgus straujo attīstību ir izveidojies jauns tirgus segments – otrreizējais tirgus jaunajos projektos, kuru Arco Real Estate savā piedāvājumā izdala atsevišķi.


 
Pētot nekustamā īpašuma tirgu, tā attīstību un cilvēku priekšstatus par to, Arco Real Estate speciālisti ir secinājuši, ka pastāv dažādi viedokļi tirgus dalībnieku vidū par jaunajiem projektiem.
 
Nekustamā īpašuma speciālisti jaunos projektus definē kā zemes un ēku, vai ēku kompleksu, ar dažādu izmantošanas mērķi (dzīvojamās ēkas, komercdarbība), ko plānots uzbūvēt, saskaņā ar izstrādāto būvprojektu. Jau būvniecības laikā projekts tiek piedāvāts pircējiem, kuri var veikt rezervācijas, iemaksājot avansa maksājumus un slēgt pirkuma līgumus, kad objekts tiek nodots ekspluatācijā.
 
Savukārt, ar nekustamā īpašuma tirgu ikdienā nesaistīti cilvēki bieži par jauniem projektiem sauc arī visas jaunuzceltās ēkas (kopš 2001. gada, kad jauno projektu būvniecība sāka Latvijā strauji attīstīties), kuras sen jau nodotas ekspluatācijā un kurās mājokļi tiek piedāvāti jau otrreizējā tirgū.
 
Līdz ar nekustamā īpašuma tirgus straujo attīstību patiesībā ir izveidojies jauns tirgus segments – otrreizējais tirgus jaunajos projektos. Lai ieviestu skaidrību apzīmējumos un izvairītos no iepriekš minētajiem pārpratumiem kompānija Arco Real Estate savā piedāvājumā šo jauno segmentu ir izdalījusi atsevišķi– Otrreizējais tirgus jaunajos projektos.
 
Precizēsim, kas ir otrreizējais tirgus jaunajos projektos?
Šī segmenta piedāvājumu veido spekulatīvos nolūkos iegādātie dzīvokļi jaunajos projektos, kā arī tie dzīvokļi, kas tiek pārdoti citu faktoru un personisko apstākļu dēļ. Līdz ar to, klientiem ir iespēja nopirkt mājokli jaunā ēkā un sākt ekspluatēt uzreiz, nevis rezervēt jaunā projektā un mēnešiem vai pat gadiem gaidīt tā nodošanu ekspluatācijā. Tiesa gan, par šādu iespēju bieži vien jāmaksā nedaudz vairāk, nekā rezervējot dzīvokļus projektos, kas vēl nav nodoti ekspluatācijā.
 
Jau šobrīd Arco Real Estate piedāvā iegādāties dzīvokļus vairākos jaunajos projektos, kuri jau ir nodoti ekspluatācijā, atliek tikai izvēlēties īsto vietu.
 
Vēlaties dzīvot Ezermalas Namā, Metropolia vai Centra Namā? Meklējiet otrreizējā tirgus objektus jaunajos projektos Arco Real Estate interneta mājas lapā www.arcoreal.lv atsevišķi izdalītā sadaļā. (http://www.arcoreal.lv/?ogid=6&searchogid=6&lang=lv)
 

20.02.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu