+371 6736 5555

Arco Real Estate – pirmā izvēle nekustamo īpašumu tirgū

  • Decembris, 2006. Kompānija "Arco Real Estate" arvien lielāku uzmanību velta kvalitātes pilnveidošanai, kam par pierādījumu kalpo arī kompānijas jaunais sauklis starptautiskajā tirgū – Pirmā izvēle nekustamo īpašumu tirgū.


Arco Real Estate – pirmā izvēle nekustamo īpašumu tirgū
 
Laikā, kad vairākums nekustamā īpašuma kompāniju lielu daļu uzmanības velta savas darbības kvantitatīvajiem rādītājiem, SIA „Arco Real Estate” darbojas, lai uzlabotu darbības kvalitatīvos rādītājus. Šobrīd kompānija ir pilnveidojusi un attīstījusi savus kvantitatīvos rādītājus tādā līmenī, ka tas apmierina gan kompānijas vadību, gan tās klientus, tādēļ arvien lielāka uzmanība tiek veltīta kvalitātes pilnveidošanai, kam par pierādījumu kalpo arī kompānijas jaunais sauklis starptautiskajā tirgū – Pirmā izvēle nekustamo īpašumu tirgū.
 
Arco Real Estate Latvijas nekustamo īpašumu tirgū savu darbību uzsāka 1997.gadā. Šobrīd kompānija ir viena no stabilākajām un straujāk augošajām firmām nekustamo īpašumu tirgū, ar filiāļu tīklu ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Ukrainā, Bulgārijā un Rumānijā. Kopš 2002. gada kompānija aktīvi darbojās jauno projektu tirgū, pastāvīgi uzkrājot pieredzi un pilnveidojot sniegtos pakalpojumus mūsu klientiem – gan projektu attīstītājiem, gan jauno projektu pircējiem. 10 darbības gadu laikā, kompānija ir ne tikai paplašinājusies - šobrīd Arco Real Estate Latvija aktīvi strādā vairāk kā 100 darbinieki, bet arī ieguvusi stabilas pozīcijas nekustamā īpašuma tirgū. Ne velti 2005. gadā Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācijas LANĪDA rīkotajā konkursā „AtzinībaArco Real Estate tika atzīta par labāko kompāniju mājokļu tirgū.
 
Kāpēc Arco pamatvērtība ir kvalitāte? Kā būtiskāko varam izcelt to, ka, izzinot klienta vēlmes, palīdzam orientēties plašajā jauno projektu objektu klāstā, nemaldinot savus klientus. Jo, ņemot vērā tirgus situāciju, kad jauno projektu tirgū varam izdalīt jaunu segmentu – realizēto jauno projektu objekti otreizējā tirgū, bieži vien nekustamo īpašumu kompānijas zem jauno projektu sadaļas piedāvā arī nekustamā īpašuma objektus otrreizējā piedāvājumā, taču Arco Real Estate izdala jaunos projektus no kopējā piedāvājuma klāsta un klientam tiek piedāvāts tas, ko viņš vēlas un gaida. Mēs sniedzam saviem klientiem pilnu servisa klāstu – parūpējoties par visām nepieciešamajām formalitātēm, lai ietaupītu gan klienta laiku, gan pūles.
Bez tam, Arco Real Estate veiktā izpēte un cenu un pieprasījuma prognozēšana pirms katra jaunā projekta tiek veikta īpaši rūpīgi, ņemot vērā visus ietekmējošos faktorus un iepriekšējo periodu rādītājus. Tādēļ, bieži vien, mūsu kompānijas veiktā prognoze sakrīt ar jauno projektu attīstītāju-uzņēmumu veiktajām prognozēm, kas, savukārt, pierāda mūsu kā speciālistu zināšanas, kuras izmantojam arī sniedzot kvalitatīvus pakalpojumus mūsu klientiem.
 
Arco Real Estate kvalitāti un profesionalitāti pierāda ne tikai atzinības no klientu puses, bet arī mūsu sadarbības partneru atsauksmes. Savas darbības laikā, kompānija ir sadarbojusies ar virkni dažādu attīstītāj-uzņēmumu, ar daudziem no kuriem ir izveidojusies ilgstoša sadarbība un tiek plānota arī turpmāk.
Lūk, ko ir teikuši daži no lielākajiem sadarbības partneriem:
 
M.Būmanis, SIA „Arents un partneri”, projekta „Mārtiņa Nams” attīstītājs: „Arco vārds ir kvalitātes un uzticamības zīmols nekustamā īpašuma tirgū”
 
M.Alberts, SIA „Forburga”, projektu „Alberta iela”, „Eksporta iela”, u.c. „ attīstītājs.: „Arco tā ir godprātīga attieksme, enerģija un panākumi, nevis pliki solījumi”
 
S.Upadiševs, SIA „Hanza īpašumi”, projektu „Zolitūdes vārti”, „Jūrkalnes pērle” attīstītājs: „Arco Real Estate darbinieki ir atsaucīgi un katram uzdevumam pieiet ar izpratni un loģiku.”
 
Arī turpmāk Arco Real Estate neapstāsies pie jau sasniegtā. Kompānija turpinās pilnveidot sniegto pakalpojumu klāstu un kvalitāti, arī turpmāk par apkalpošanas priekšnoteikumiem tiks izvirzīta kvalitāte, atsaucība un novitāte. Arī turpmāk mēs darīsim visu, lai attaisnotu uz mums liktās cerības. Arco Real Estate ir drošs un uzticams partneris, uz kura atbalstu vienmēr var paļauties!

04.12.2006.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu