+371 6736 5555

Ķeguma iela 39 A 128 000 EUR

Rīga, Teika / Pārdod dzīvokli 3 076.92 EUR / m2

ID: 96912 Izmainīts: 25.03.2024.

Austrijā patentēta VST tehnoloģija, pēc kuras tiek būvēta ēka, ir sertificēta kā pasīvās mājas komponente. Būves monolītums nodrošina ēkas ilgmūžību, teicamu siltuma un skaņas izolāciju, kā arī ievērojami mazākus ikdienas ekspluatācijas izdevumus. Dzīvoklis pilnībā mēbelēts un aprīkots.
Ēkai veikts energoefektivitātes novērtējums, tas atbilst A+ klasei ar kopējo energoresursu patēriņu, kas nepārsniedz 40 kWh/m² gadā. Katram dzīvoklim ir individuāla rekuperācijas iekārta Zehnder PAUL Climos 200 ar siltuma atgūšanas iespējām, kura ļauj reģenerēt līdz pat 90% aizplūstošās dzīvokļa siltumenerģijas un ievērojami samazina izmaksas uz dzīvokļa apkuri. CO2 sensors, pateicoties siltuma un mitruma atgūšanai, nodrošina teicamu gaisa kvalitāti katrā dzīvokļa telpā. “Harmony Home Teika” projektam ir sava apkure. Karsto ūdeni nodrošinās siltummezgls ēkā, kura darbību nodrošinās 2 kaskādē saslēgti kondensācijas gāzes apkures katli.

Dzīvoklim ir plaši panorāmas skata 3-kameru logi. Plaša lodžija, tai ir atverams panorāmas skata stiklojums no grīdas līdz griestiem, apgaismojums un rozete. Dzīvoklis tiek pārdots ar pabeigtu apdari un kvalitatīvu santehniku. Grīdas klātas ar koka laminātu, bet virtuves zonā un sanmezglos - flīzētas. Sienas krāsotas. Vannas istabā elektriskā grīdas apsilde.
Mājokļa cenā iekļauta plaša 5,1 kvm palīgtelpa ar elektrību un rozeti pagrabstāvā. Katram mājas iedzīvotājam ir iespēja izmantot plašu koplietošanas telpu velosipēdu un bērnu ratiņu glabāšanai.

Projekts “Harmony Home Teika” izstrādāts, lai radītu iespēju mājas iedzīvotājiem baudīt kvalitatīvus un ērtus dzīves apstākļus. Ieeja mājā bez pakāpieniem, lielie lifti, platās durvju ailes nodrošina papildus komforta sajūtu un rada ērtu vides pieejamību. To īpaši novērtēs ģimenes ar bērniem, ka arī cilvēki ar kustības traucējumiem. Papildu ērtībām ir iespēja iegādāties autostāvvietu mājas pagalmā.

Ap māju ierīkots nožogots, labiekārtots pagalms, kur bērniem spēlēties drošā vidē un pieaugušajiem sportot vai atpūsties.

“Harmony Home Teika” ir kā miera osta Teikas zaļākajā nostūrī – te dažu desmitu metru attālumā plūst dzīva autosatiksme, kursē sabiedriskais transports un aizvijas veloceļš, bet, esot mājās, tas viss pazūd aiz zaļojošā dārza. Tuvējā apkārtnē atrodas vairākas izglītības iestādes, medicīnas pakalpojumi, veikali un Biķernieku mežs īsas pastaigas attālumā.


Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 42
Istabu skaits: 1
Stāvs / Stāvu skaits: 2 / 4
- Lifts
- Domofons
- Optiskais internets
- Duša
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Slēdzama kāpņu telpa
- Saules puse
Vija Sondore
Nekustamo īpašumu aģente Mobilais: +371 2831 1711
E-pasts: vija.sondore@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi komercapbūvei
32923 m2
Olaines novads, Olaines pilsēta
400 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 4 no 5 st., 73 m2
Rīga, Centrs
89 900 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 5 no 5 st., 42 m2
Rīga, Klīversala
75 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 5 no 5 st., 47 m2
Rīga, Jugla
35 500 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu