+371 6736 5555

Bauskas iela 57 - 1 138 000 EUR

Rīga, Ziepniekkalns / Pārdod dzīvokli 1 621.62 EUR / m2

ID: 92667 Izmainīts: 23.12.2020.

Jaunā dzīvokļu projekta “Bauskas Home”, kas atrodas Rīgā, Bauskas ielā 57, pirmajā stāvā iegādei tiek piedāvāts 85,10 kvadrātmetrus plašs četristabu dzīvoklis ar pilnu iekšējo apdari. Interjerā ieviests mūsdienīgs dizains, izmantojot risinājumus no augstas kvalitātes apdares materiāliem. Īpaša uzmanība pievērsta energoefektivitātei - mājoklim ir inovatīvi logi ar “Low-E” tehnoloģiju, kā arī augsta siltuma un skaņas izolācija. Siltumu dzīvoklī nodrošina pilsētas apkures sistēma ar regulējamiem radiatoriem un individuālu siltuma uzskaiti.

Jaunā projekta kāpņu telpā ierīkots komfortabls un kluss lifts “Schindler”. Pagalmā paredzēts kopts mauriņš ar apstādījumiem un bruģētu segumu, bērnu rotaļu laukums un plaša nojume kopīgiem āra pasākumiem. Ap projektu esošā teritorija pilnībā norobežota, un tajā tiek nodrošināta videonovērošana. Mājas iedzīvotājiem ierobežotā skaitā pieejamas arī virszemes un pazemes autostāvvietas, ko var iegādāties par papildu maksu.

Ārpus piemājas teritorijas projektu no vienas puses ieskauj neliels parks ar zaļo zonu, asfaltētiem pastaigu celiņiem un soliņiem, no otras puses - dzīvojamais masīvs ar iekšpagalmiem, savukārt projekta aktīvākajā pusē atrodas dinamiskā Bauskas iela ar ērtu sabiedriskā transporta tīklu un biznesa centrs “Valdo”.

“Bauskas Home” atrodas vietā ar attīstītu infrastruktūru, kas apkaimes iedzīvotājiem sniedz vairākas ērtības - jaunbūves tuvumā atrodas vidusskola, bērnudārzs un pārtikas preču veikali. Ikdienu atvieglos arī netālu esošie tirdzniecības centri, kas apmeklētājiem piedāvā plašu preču izvēli, daudzveidīgas ēdināšanas un izklaides iespējas. Dažu kvartālu attālumā pieejami arī būvmateriālu veikali un vairāki autoservisi.

Par apkaimes priekšrocību var uzskatīt arī galvaspilsētas centra tuvumu, jo ar automašīnu tas sasniedzams vien desmit minūšu laikā, un Daugavas attekas - Bieķengrāvja - klātbūtne, kas Bauskas ielas projekta iedzīvotājiem būs lielisks pastaigu galamērķis.

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 86
Istabu skaits: 4
Stāvs / Stāvu skaits: 1 / 5
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu