+371 6736 5555

Birzes iela 1 - 45 (314) 0 EUR

Salaspils novads, Tilderi / Pārdod dzīvokli 0.00 EUR / m2

ID: 90513 Izmainīts: 20.02.2023.

Jaunajā projektā “Rīgas Vārti” - Mežmalas ielā 1, Salaspilī - pārdod gaišu un 71,2 kvadrātmetrus plašu trīsistabu dzīvokli ar lodžiju. Mājīgais dzīvoklis atrodas piecstāvu ēkas trešajā stāvā, un tā logi ir vērsti uz labiekārtotu un apzaļumotu pagalmu. Dzīvoklim ir pārdomāts plānojums – tas palīdz iekštelpas izmantot maksimāli efektīvi.

Dzīvokļa siltumu nodrošina gāzes apkures sistēma, kuras energoefektivitāti papildina plastikāta logi. Dzīvoklī ir autonoma ventiālcijas sistēma, kā arī pabeigta iekšējā apdare: sienas un griesti krāsoti, grīdas apdarē izmantots dabīgs ozolkoka parkets, iekšdurvis – koka. Sanitārajā mezglā papildu komfortam ir uzstādīta elektriski apsildāma grīda, kā arī augstas kvalitātes santehnika.

Dzīvokli no plašās kāpņu telpas, kurā ierīkots ērts lifts, nodala ugunsdrošas metālas ārdurvis. Starpstāvu pārsegumiem izmantoti monolītā dzelzsbetona paneļi, kas papildu skaņas izolācijas nodrošināšanai ir pārklāti ar sausa betona un vates slāni. Pie kāpņu telpu ārdurvīm uzstādīts namrunis. Jaunā projekta pirmajā stāvā iedzīvotāju ērtībām ierīkotas garāžas ar automātiski paceļamiem vārtiem, blakus ēkai izveidota virszemes autostāvvieta.

Jaunais projekts "Rīgas Vārti" atrodas ainaviskā vietā blakus mežam ar pastaigu takām. Ap projektu pieejamas daudzveidīgas atpūtas iespējas. “Rīgas Vārtu” teritorija ir labiekārtota un apzaļumota, ir ierīkots apgaismojums un bruģēti gājēju celiņi, uzstādīti soliņi, ir kopts zālājs un dekoratīvie augi.
Daudzdzīvokļu projekts "Rīgas Vārti" ir daļa no Salaspils attīstītās infrastruktūras, kurā ir viss nepieciešamais pilnvērtīgai ikdienas dzīvei un atpūtai. Projekta tuvumā ir ērta sabiedriskā transporta kustība, kas sekmē gan iedzīvotāju pārvietošanos Salaspils novada teritorijā, gan nokļūšanu līdz 20 kilometru attālumā esošajam galvaspilsētas centram.

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 72
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 3 / 5
- Lifts
- Domofons
- Vanna
- Parkets
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Slēdzama kāpņu telpa
- Autostāvvieta
- Garāža
Elizabete Pomaskova
Nekustamo īpašumu aģente Mobilais: +371 2916 4522
E-pasts: elizabete.pomaskova@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu