+371 6736 5555

Ūbeļu iela 5 - 68 87 000 EUR

Ādažu novads, Ādaži / Pārdod dzīvokli 1 438.02 EUR / m2

ID: 89493 Izmainīts: 08.02.2021.

Mūsdienīgs, plašs dzīvoklis ar pilno iekšējo apdari jaunajā projektā “Podnieki”, kas atrodas Ādažos, Ūbeļu ielā 5. Dzīvoklis atrodas ēkas ceturtajā stāvā, un tam ir balkons, no kura paveras ainavisks skats uz ciematu.
Dzīvoklis ir aprīkots ar PVC stikla pakešu logiem, grīdas apdarē izmantots lamināts, savukārt sanitārajā mezglā, kā arī virtuvē un hallē – viegli kopjamas keramiskās flīzes. Vannas istaba un tualete ir aprīkota ar izlietni, podu un dušu. Sanitārā mezgla keramiskie elementi ir no ražotāja “Jika”, ūdens jaucēji – no “Grohe”. Dzīvoklim ir masīvkoka ārdurvis ar ozolkoka finierējumu, savukārt balkona margas veidotas no krāsota metāla.
Ēkā tiek nodrošināta vienota centralizēta siltummezgla apkure, dzīvoklī ir siltuma skaitītāji, radiatori “Purmo” aprīkoti ar termo regulatoriem.

Jaunā projekta ārsienas būvētas no silikāta blokiem, kas siltināti ar putupolistirolu un apmesti ar dekoratīvo apmetumu. Kāpņu telpa ir slēdzama, un tajā ir lifts. Mājas teritorija tiks labiekārtota ar bruģētiem gājēju celiņiem, soliņiem un bērnu rotaļu laukumu.

Katram dzīvoklim pazemes stāvā ir paredzēta neliela uzglabāšanas telpa, kas ir iekļauta dzīvokļa cenā. Papildus iespējams iegādāties vietu automašīnai mājas pagalmā vai pazemes stāvā.

Podnieki ir daļa no Ādažu attīstītās infrastruktūras, kurā ietilpst sabiedriskais transports, veikali, kafejnīcas, doktorāts, skolas, bērnudārzi un citi ikdienā nepieciešami pakalpojumi. Apkārtnē ir daudzveidīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas -blakus atrodas Vējupe ar labiekārtotu teritoriju, dažu minūšu brauciena laikā sasniedzama Carnikavas pludmale, tenisa klubs un Ādažu kultūras nams. Rīgas centrs atrodas 30 minūšu brauciena attālumā. Pieejami arī citu platību trīs un četru istabu dzīvokļi dažādos ēkas stāvos.

Uzsākam rezervāciju dzīvokļiem jau tagad. Ēkas nodošana ekspluatācijā plānota 2020. gada beigās. Vairāk informācijas var saņemt sazinoties ar mums pa tiešo.


Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 61
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 4 / 5
- Lifts
- Optiskais internets
- Vanna
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Slēdzama kāpņu telpa
- Balkons
- Autostāvvieta
- Garāža
- Blakus upei
Anna Ināra Rihtere
Sertificēts LANĪDA aģents Mobilais: +371 2929 7626
E-pasts: anna.rihtere@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 65 m2
Rīga, Centrs
630 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu