+371 6736 5555

Prūšu iela 1 A - 201 134 000 EUR

Rīga, Ķengarags / Pārdod dzīvokli 2 418.77 EUR / m2

ID: 105289 Izmainīts: 13.09.2023.

Jaunajā projektā “Terramisu”, kas atrodas Ķengaragā, Prūšu ielā 1a, iegādei tiek piedāvāts 55,4 kvadrātmetrus plašs divistabu dzīvoklis ar pilnu iekšējo apdari. Funkcionāli ērtais un mājīgais dzīvoklis atrodās ēkas otrajā stāvā, tā plānojums un griestu augstums (2,95 m) ļaus telpu izmantot maksimāli efektīvi un radoši. Dzīvojot “Terramisu”, jaunajiem dzīvokļa īpašniekiem būs iespēja izmantot koplietojamas jumta terases. Iedzīvotāju nokļūšanu izvēlētajā stāvā nodrošina četri ātri lifti.

Dzīvojamo telpu sienas un griesti ir nokrāsoti, grīdu apdarei izmantots lamināts, bet vannasistabas un priekšnama grīdas klātas ar flīzēm. Vannasistaba sienas ir daļēji flīzētas un krāsotas. Dzīvoklī uzstādītas krāsotas koka iekšdurvis.

“Terramisu” pieslēgts pilsētas siltumtīklam, un dzīvoklī uzstādīti efektīvi somu koncepta radiatori, kas ietaupa platību, jo ir plāni un gari, tādējādi nosedzot lielāku sienas daļu. Dzīvoklī ir siltuma skaitītājs, bet radiatori aprīkoti ar regulatoriem. “Terramisu” augstākās klases energoefektivitāte (A klase) tiek balstīta gan pārdomātos būvkonstrukciju risinājumos un siltumizolācijas biezuma izvēlē, gan ar īpaši kvalitatīvu logu palīdzību. Uz ēkas jumta uzstādīti 85 kW jaudīgi saules paneļi, kas visa gada garumā projekta iedzīvotājus nodrošinās ar silto ūdeni un koplietošanas telpu apgaismojumu, būtiski samazinot komunālo pakalpojumu izmaksas.

Ēkas 1. stāvā atrodas galvenā halle ar konsjeržu, speciāla telpa ar veļasmazgāšanas un žāvēšanas iekārtām, kā arī palīgtelpas bērnu ratiņu un velosipēdu glabāšanai. Turpat izvietotas arī komerctelpas, kas ierīkotas tā, lai apmeklētāju un iedzīvotāju plūsmas nekrustotos.

Ēkai ir augstvērtīga skaņas izolācija, pateicoties masīvajām būvkonstrukcijām, fasādes siltumizolācijai vismaz 200 mm biezumā un kvalitatīviem septiņu kameru logiem ar trīskārša stikla paketi. Tikmēr iekštelpās radītos trokšņus slāpēs masīvas dzīvokļu starpsienas, kas veidotas no silikāta blokiem. Savukārt starptelpu sienas veidotas no metāla profiliem, kas pildīti ar minerālvati un apšūti ar divkāršām ģipškartona loksnēm, tādā veidā nodrošinot lielisku skaņas izolāciju personiskām vajadzībām.

Uz zemesgabala ierīkoti bruģēti gājēju celiņi un automašīnām paredzēti laukumi. Teritorija ir apgaismota, kā arī ierīkots bērnu rotaļu laukums ar apzaļumotu teritoriju. “Terramisu" apkārtnē ir viss ikdienā nepieciešamais – izglītības un medicīnas iestādes, tirdzniecības centri, tirgus, aktīvās atpūtas un izklaides centri, kafejnīcas, kā arī attīstīta sabiedriskā transporta infrastruktūra.

Lai saņemtu vairāk informācijas, lūdzu sazināties ar mums.


Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 56
Istabu skaits: 2
Stāvs / Stāvu skaits: 2 / 9
- Lifts
- Domofons
- Optiskais internets
- Duša
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Slēdzama kāpņu telpa
- Terase
- Autostāvvieta
Inga Freija
Nekustamo īpašumu aģente Mobilais: +371 2544 4108
E-pasts: inga.freija@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu