+371 6736 5555

Čiekuru iela 3 L - 1 227 850 EUR

Rīga, Aplokciems / Pārdod dzīvokli 2 450.00 EUR / m2

ID: 103856 Izmainīts: 15.11.2023.

Pārdod 93 kvadrātmetrus lielu trīsistabu dzīvokli jaunajā projektā “Mežaparka Villages”, kas atrodas blakus Mežaparkam, Čiekuru ielā 3. Dzīvoklis atrodas ēkas 1. stāvā, tam ir 6,7 kvm liela terase.
Dzīvokļa cena norādīta ar gala apdari. “Mežapaka village” nodots ekspluatācijā 2023.gada vasarā.

"Mežaparka Village" ir 50 jauni mājokļi cilvēkiem, kuri sapņo dzīvot tuvu dabai, saglabājot saikni ar pilsētu. Projektu veido divas daudzdzīvokļu ēkas ar 42 dzīvokļiem un astoņas rindu mājas. Dzīvokļi pieejami platībā no 24 līdz 96 kvadrātmetriem, savukārt rindu mājās dzīvokļu platība sasniedz 110 kvadrātmetrus. Visi mājokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari – parketa grīdām, kvalitatīvu santehniku un flīzēm.
Dzīvokļu tonalitātē dominē gaišie un dabas toņi, kas papildināti ar gaiši brūnām dabiskā ozolkoka grīdām. Viena no galvenajām attīstītāja vēlmēm bija radīt plašuma un gaišuma sajūtu mājokļos, kas tiek panākts ar lieliem logiem un 2,8 metrus augstiem griestiem. Īpaši vērtīgs papildinājums dzīvokļu iekšējā apdarē ir 2,4 metrus augstas durvis, kā arī 11 centimetrus augstas grīdlīstes, kas ražotas pēc individuāla pasūtījuma un dizainera skicēm.
Vannas istabu apdarē ir izvēlētas lielformāta akmens masas flīzes no ražotāja “VIVES” pelēkos toņos ar izteiksmīgu, taču mierīgu “Ceppo Di Gre” tekstūru. Atbilstoši komforta klases līmenim ir izvēlētas mūsdienīga dizaina izlietnes un klozetpodi no ražotāja “Hatria”, kā arī iebūvētas “Kaldewei” vannas. Kā dizaina akcents vannas istabās kalpo santehnika matētā, melnā krāsā no itāļu ražotāja “Bianchi”, kas lieliski kontrastē ar gaiši pelēkajiem toņiem un balto santehniku.
Koplietošanas telpās dominē minimālisms. Dzelzsbetona kāpnes ar melnām, lakoniskām metāla margām ar koka rokturi.

Mājas teritorija ir labiekārtota, ar gājēju celiņiem, soliņiem un bērnu rotaļu laukumu. Plašas atpūtas iespējas un meža tuvums savienojumā ar pilsētas priekšrocībām padara "Mežaparka Village" par vietu, ko novērtēs gan veselīga dzīvesveida piekritēji un mākslas cienītāji, gan jauni pāri un kuplākas ģimenes. Pateicoties nelielam mājokļu skaitam un ciemata mājīgai un labiekārtotai apkārtnei, šeit veidosies draudzīga iedzīvotāju kopiena, kas novērtēs bērniem draudzīgo, drošo un pārdomāto vidi. Dzīvojot “Mežaparka Villages”, iedzīvotājiem nebūs jāmeklē vietas sporta nodarbībām ārpus jaunā projekta teritorijas, jo savas aktivitātes varēs īstenot turpat uz vietas.
Ērta un attīstīta infrastruktūra - tuvumā sabiedriskā transporta pieturvietas, vilciena stacija, lielveikali, kafejnīcas, skolas un bērnudārzi. Rīgas centrs atrodas 15 minūšu brauciena attālumā. Plašas un daudzveidīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas Mežaparkā un cita veida atpūtai pie dabas, Rīgas Zooloģiskais dārzs un Ķīšezers. Pāris minūšu brauciena attālumā ir Vecāķu pludmale, Ozo Golfa klubs, Kultūras pils “Ziemeļblāzma”.
Iespējams iegādāties vietu automašīnai.

Dzīvokli var apskatīt un rezervēt jau tagad, tādēļ zvani un piesaki apskati klātienē! Pieejami arī citi vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi un rindu mājas.

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 93
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 1 / 3
- Optiskais internets
- Duša
- Vanna
- WC un vannasistaba atsevišķi
- Parkets
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Terase
- Autostāvvieta
- Blakus ezeram
Elizabete Pomaskova
Nekustamo īpašumu aģente Mobilais: +371 2916 4522
E-pasts: elizabete.pomaskova@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 65 m2
Rīga, Centrs
630 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu