+371 6736 5555

Komētas iela 2 146 500 EUR

Rīga, Ziepniekkalns / Pārdod dzīvokli 2 203.01 EUR / m2

ID: 106242 Izmainīts: 25.04.2024.

Piedāvā mājīgu un gaišu divistabu dzīvokli ar pārdomātu plānojumu un fantastisku skatu uz zaļo zonu. Dzīvoklis atrodas Rīgā, Komētas ielā 2, daudzdzīvokļu projekta "Bišumuiža" 3. stāvā un tā platība ir 66.50 m² ar balkonu, kur jaunais īpašnieks var ienest dabu mājoklī, tur noteikti var iekārtot stūrīti nesteidzīgām brokastīm, gardām pusdienām vai vakariņām svaigā gaisā, vai baudīt dzīvi pie kafijas tases uz balkona.
Dzīvoklis tiek piedāvāts ar pilnībā pabeigtu iekšējo apdari, izmantojot augstvērtīgus un mūsdienīgus būvmateriālus. Tas ir mēbelēts un aprīkots ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku. Telpām ir funkcionāls un ērts plānojums, plaši logi un 2.85 m augsti griesti radīs īpašu mājīguma sajūtu. Dzīvoklī ir ietilpīga noliktava ar iebūvētiem plauktiem. Zeme ir īpašumā.
Mājoklī ir ierīkota ekonomiska gāzes apkures sistēma ar individuālu siltuma uzskaiti, kas ļauj kontrolēt siltuma patēriņu un ar to saistītos izdevumus un samērīgie apsaimniekošanas rēķini. Ēka, kas celta no gataviem dzelzsbetona sendviča tipa paneļiem pēc skandināvu tehnoloģijas, sastāv no četriem stāviem un tajā ir tikai 14 dzīvokļi. Dzīvokļa pārdošanas cena atbilst dzīvokļa vērtējumam.
Par būtiskāko jaunā projekta priekšrocību pamatoti var uzskatīt apkārtējo vidi. Teritorija ir pilnībā labiekārtota ar asfaltētiem piebraucamajiem ceļiem, koptiem zālājiem māju pagalmos un bērnu rotaļu laukumiem. Tuvumā atrodas mežs un upe. Turklāt, projekta apkārtnē izveidota mūsdienīga infrastruktūra, kas ietver izglītības iestādes, biroju centru, tirdzniecības vietas un sabiedriskā transporta tīklu. Rīgas centrs ar automašīnu sasniedzams vien dažu minūšu laikā, Jūrmalas pludmale — 15 minūšu braucienā.
Jaunajiem īpašniekiem kā bonuss tiek piedāvāta virszemes autostāvvieta. Rakstiet vai zvaniet, lai sarunātu dzīvokļa apskati Jums ērtā laikā.

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 67
Istabu skaits: 2
Stāvs / Stāvu skaits: 3 / 4
- Lifts
- Domofons
- Optiskais internets
- Vanna
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Balkons
- Autostāvvieta
- Saules puse
- Blakus upei
Tatjana Jefimova
Sertificēts LANĪDA aģents Mobilais: +371 2867 3723
E-pasts: tatjana.jefimova@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 9 st., 61 m2
Rīga, Krasta masīvs
57 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 6 st., 55 m2
Rīga, Centrs
550 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi lauksaimniecībai
2 st., 102000 m2
Gulbenes novads, Jaungulbenes pag.
50 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 2 st., 93 m2
Gulbenes novads, Jaungulbenes pag.
50 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu